Aromātiski, sulīgi cūkgaļas mini rullīši ir interesants ēdiens, neparastā pasniegšana iepriecinās visus viesus
Garšīgs un viegli pagatavojams ēdiens, kas lieliski piemērots gan ikdienas maltītēm, gan svētku galdam. Lai piešķirtu rullīšiem vairāk garšas, pievienot pildījumu. Tiem ir vairākas pagatavošanas metodes, tos var cept uz ugunskura, grilla, cepeškrāsnī, uz pannas vai airogrillā. Precīzas sastāvdaļas atradīsiet raksta beigās.
Pagatavošanas metode
Ievietojiet ūdenī garus koka iesmus. Gaļu sasaldē un sagriež vienāda lieluma plānās plāksnītēs. Pārklājiet ar pārtikas plēvi un viegli saklapē.
Bļodā ar rīvmaizi pievieno 1-2 šķipsniņas sāls, melnos piparus pēc garšas un smalki sarīvētu sieru. Izmaisīt. Sīpolus apcep nedaudz eļļā un pievieno sēnes. Apcep 5-7 minūtes. Garšojiet ar sāli. Atdzesē.
Daļu šampinjonu liek uz gatavajām karbonādēm un pārkaisa ar sauso rīvmaizi. Satin rullīšos un sagriež. Novieto 3-4 mini rullīšus vienu otram blakus un caurdur tos ar diviem iesmiem šķērsām. Liek uz cepamā paplātes, kas izklāta ar cepamo papīru, un vēl pārkaisa nedaudz rīvmaizes.
Lasi vēl: Divas zvaigžņu zīmes līdz nedēļas beigām var uzzināt ļoti patīkamas ziņas
Sastāvdaļas:
cūkgaļas fileja – 600 g
cietais siers – 100 g
šampinjoni – 200 g
sīpoli – 2 gab.
rīvmaizes – 100 g
augu eļļa
sāls, pipari
Cep 200 ℃ temperatūrā apmēram 25 minūtes. Labu apetīti!