Uzkoda pāris minūtēs no produktiem, kas vienmēr ir pa rokai

Bieži gadās, ka jums ir nepieciešama ātra uzkoda un jums ir ļoti maz laika. Es vēlos dalīties ar savas vecmāmiņas recepti, kas ir palīdzējusi ne reizi vien – tā ir pārbaudīta vairākkārt

Uzkodas ir viegli un ātri pagatavojami ēdieni, kas paredzēti, lai remdētu izsalkumu starp galvenajām ēdienreizēm vai kā piedeva kopā ar dzērieniem. Tās var būt sāļas, saldas, veselīgas vai ne tik veselīgas, atkarībā no garšas vēlmēm un situācijas.

Uzkodas bieži vien ir arī populāras ballītēs, svinībās vai kā vienkāršs risinājums, kad nav laika pilnai maltīte Lieliski piemērots gan no rītiem un vakariem, gan vienkārši izsalkuma remdēšanai dienas laikā. Šīs receptes precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās.

Pagatavošanas instrukcija

Sieru smalki sarīvē un ielej istabas temperatūras pienā. Pievieno olas un maisījumu samaisa, neaizmirstot sāli un piparus pēc garšas.

Sagrieziet plānas lavaša maizes strēmelītes un viegli apcepiet, lai tās tikai nožūst, uz pannas apmēram piecas minūtes. Uz lavaša maizes šķēlītēm uzmanīgi liek plānās šķēlītēs sagrieztus tomātus. Pa virsu pārlejiet ar olu maisījumu.

Uzkoda izdodas kaut kas ļoti līdzīgs picai, bet to nepieciešams sagriezt mazos kvadrātiņos un pasniegt atdzesētu. Var pārkaisīt ar zaļumiem pēc izvēles.

Lasi vēl: Gaļas rulete jaunā izpildījumā: Ietverta gaisīga apvalkā, kas piešķir papildus izsmalcinātību

Sastāvdaļas:

Siers – 100 g
Pipari – 1/4 tējk.
Olas – 4 gab.
Lavašs – 1 gab
Tomāti – 100 g
Piens – 120 ml
Sāls – 1/2 tējk.

Mūsu uzkoda jācep uz pannas 10-12 minūtes, obligāti zem vāka. Labu apetīti!

Leave a Comment