Brīvdienu mufini ar gardo pistāciju salikumu

Šie dzērveņu pistāciju mufini ir lieliski piemēroti brīvdienām.

Nepieciešamie produkti:

2 lielas olas

1/2 glāzes skāba krējuma

1/3 glāze pilnpiena

2 tases miltu

1 iepakojums pistāciju – šķīstošā pudiņa maisījuma

2 tējkarotes cepamā pulvera

1/2 tējkarotes sāls

3/4 glāzes baltā cukura

1/2 glāzes kausēta sviesta

1 tējkarote vaniļas ekstrakta

1/2 tējkarotes mandeļu ekstrakta

2/3 glāzes žāvētu dzērveņu

1/2 glāzes sasmalcinātu pistāciju

1/4 tases naturālā cukura (turbinado)

Pirmais pagatavošanas solis:

Ļaujiet olām, skābajam krējumam un pienam 30 minūtes nostāvēties istabas temperatūrā.

Otrais pagatavošanas solis:

Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 425 ° grādiem. Izlieciet divpadsmit 1/2 cm mufinu formiņas un tajās ielieciet  papīra groziņus, lai mufinu mīkla nepieliptu.

Trešais pagatavošanas solis:

Vidēji lielā bļodā samaisiet miltus, pudiņa maisījumu, cepamo pulveri un sāli.

Lasi vēl: 5 būtiskākās suņu īpašnieku kļūdas – kā no tām izvairīties

Ceturtais pagatavošanas solis:

Vidēji lielā bļodā sakuliet kopā olas, balto cukuru un izkusušo sviestu. Pievienojiet skābo krējumu, pienu, vaniļu un mandeļu ekstraktu. Samaisiet. Iejauciet žāvētas dzērvenes, līdz tās ir sajauktas kopā ar pašu maisījumu.

Piektais pagatavošanas solis:

Ieberiet miltu maisījumu. Ielieciet mīklu sagatavotajās smalkmaizīšu glāzītēs.

Sestais pagatavošanas solis:

Virsū pārkaisiet pistācijas un turbinado cukuru. 

Septītais pagatavošanas solis:

Cepiet 8 minūtes. Samaziniet cepeškrāsns temperatūru līdz 350 grādiem. Cepiet līdz zobu bakstāmais, kas ielikts centrā, ir tīrs, 10 līdz 12 minūtes.

Astotais pagatavošanas solis:

Atdzesējiet mufinus kausiņos 5 minūtes. Pārvietojiet uz stiepļu režģa. Pasniedziet.

 

Leave a Comment