Horoskops 24.martam: neaizraujieties ar grādīgo

Šī diena sola patīkamu laika pavadīšanu, bet vajadzētu atcerēties, ka patīkamu laiku un grādīgos dzērienus nevajadzētu savienot, jo beigās var iznākt tā, ka vajadzēs kaut ko pamatīgāku par karoti, ar ko grebt problēmas.

Auns

Šajā dienā jūs varat būt sliktā garastāvoklī. Bet mēģiniet neļaut jūsu negatīvajām emocijām, ņemt virsroku pār jums. Tas var izrādīties ne visai labi jums. Neatkarīgi no tā, kāds ir kārdinājums, centieties neizvairīties no realitātes, piemēram, ar alkohola palīdzību, kārdinājums nav tā vērts.

Vērsis

Diena paies mierīgā tempā. Labs laiks, lai pabeigtu iepriekš uzsāktos darbus. Nākamajā dienā pirkumi var būt veiksmīgi. Tādēļ, ja iespējams, nekavējiet iepirkšanos ilgu laiku. Tas palīdzēs uzmundrināt ne tikai sevi, bet arī ģimenes locekļus.

Dvīņi

Tagad jūs būsiet ļoti neaizsargāti un varat pakļauties negatīvai ietekmei, tāpēc jums visur ir jābūt uzmanīgiem. Izvairieties no līdzdalības konfliktos, pēdējais vārds jums vēl nebūs. Jo mazāk soļu jūs lietojat, jo mazāka iespēja, ka jums būs jācīnās.

Vēzis

Diena paies bez nepatīkamiem pārsteigumiem. Nākamajā dienā tiks realizēti daudzi plāni. Centieties sevi ar kaut ko iepriecināt. Palīdzību un atbalstu sniegs jūsu tuvie cilvēki. Neļaujiet sev mazināt saspringumu ar alkoholu vai pārtiku.

Lasīt arī: Katras Zodiaka zīmes devīze

Lauva

Jaunu līgumu un darījumu slēgšanu ir labāk atlikt. Jums ir nepārtraukti jāpapildina enerģijas rezerves, jo jūsu patēriņš būs pietiekami augsts. Tāpēc mēģiniet saņemt tik daudz pozitīvu emociju un sazināties tikai ar jaukiem cilvēkiem. Jums ir jādomā par vairāk relaksējošu dzīves ritmu un vairāk laika pavadīt gaisā.

Jaunava

Nākamajā dienā notikt nozīmīgi notikumi. Mēģiniet daudzveidot savu dienu. Izvairieties no attiecību risināšanas ar tiem, kas jums patīk, vai vismaz neizmēģiniet radīt strīdus.

Svari

Tagad tu esi kā sasprindzināta atspere un ļoti reaģē uz visu. Jums ir jābūt īpaši uzmanīgam par jaunajām paziņām. Virs jūs galvas savelkas krāpšanas briesmas. Neuzticieties cilvēkiem, kas sola pārāk daudz.

Skorpions

Diena būs diezgan mierīga. Zvaigznes ir labi noskaņotas pret zodiaka zīmes pārstāvjiem. Dienas sākumā labāk nav sākt lietas, kas ir paredzētas nākotnei. Šis laiks ir vairāk piemērots nevis radīšanai, bet nākotnes plānošanai.

Lasīt arī: Jūsu ekstrasensorās spējas, ņemot vērā jūsu Zodiaku

Strēlnieks

Šajā dienā labāk izvairīties no trokšņainajām kompānijām. Ir pienācis laiks kārtot sevi. Centieties neveikt augstus pieprasījumus saviem mīļajiem. Un mazāk kritiku. Vēlaties padarīt apkārtējo pasauli labāku, sāciet ar sevi.

Mežāzis

Neiegrimstiet pārāk daudz darbā. Šķiet, ka brīvdienās jums nav izdevies pienācīgi atpūsties un pilnībā atgūt savu spēku. Ļaujiet sev kādu laiku atpūsties. Izmantojot sabiedrisko transportu, turiet maku drošā vietā.

Ūdensvīrs

Atstājiet savu mentoringa toni attiecībā pret radiniekiem. Neuzmanīgi novērojot, jūs varat kairināt kolēģus un radiniekus. Paredzama zināma peļņa, bet būs grūti pateikt, vai tas izteikts naudas izteiksmē. Jebkurā gadījumā gaidiet patīkamas ziņas.

Zivis

Jūs sagaida izmaiņas, jo labāk, tās būs labas. Bet daudz būs atkarīgs no jums. Laikā, kad liktenis vēlas tev dot, nemēģiniet palaist garām savu iespēju. Galvenais ir īstajā laikā, īstajā vietā.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

 

Leave a Comment