Ar ko nevajadzētu samierināties nevienai sevis cienošai sievietei

Nesen es ieguvu pavisam jaunu ieskatu par vīrieša un sievietes iepazīšanos. Es runāju ar vienu no manām draudzenēm pa skaipu, kamēr viņa gatavojās randiņam ar vienu vīrieti, kas apsolīja viņai atbraukt pakaļ ao pulksten 19:00.

Lasi arī: Kā vīrietis parāda savu neieinteresētību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Kad pulkstenis bija 19:15, es viņai jautāju, vai viņa gatavojas viņam piezvanīt un jautāt, kur viņš bija. Viņa teica nē.

Pēc plkst. 19:45 es atkal vaicāju, vai viņa vēlas viņam piezvanīt. “Nē,” viņa atkal sacīja un turpināja runāt ar mani, it kā nekas nebūtu noticis.

Aptuveni 20:00 viņai piezvanīja pie durvīm. Viņa lūdza man uzgaidīt.

Pēc 30 sekundēm viņa atgriezās un turpināja runāt ar mani, it kā nekas nebūtu noticis. Pārsteigumā es jautāju, vai viņa dodas uz randiņu vai nē. “Nē,” viņa teica mierīgi.

“Kas notika?” Es jautāju.

“Es viņam pavaicāju, par ko viņš mani tur, lai liktu man gaidīt veselu stundu. Es viņam iemetu ziedus sejā un aizcirtu durvis. “

Jā, es atzīstu, tas bija teātris, un tas bija pārāk daudz.

Es noteikti neteiktu jums to darīt, bet tajā pašā laikā es apbrīnoju viņu. Viņa neuzņēma šo attieksmi, it kā viņa vai viņas laiks būtu bezvērtīgs. Viņa nepieļauj necienīgu attieksmi no vīrieša. Un viņa to saprot no pirmās dienas.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kas nepieļaus melus!

(Tikai tā, lai jūs zinātu – šim vīrietim nebija sakarīga skaidrojuma, kāpēc viņš bija tik vēlu).

Mana draudzene vienmēr saka: “Tev ir jāmāca vīrietis, kā pret tevi izturēties.” Un es nevaru nepiekrist. Viņa māca vīriešiem uzvesties labi pret viņu no paša sākuma. Un visiem tas ir jādara.

Vai jūs ciešat no sliktas vai necienīgas attieksmes?

Šķir nākošo lapu, lai uzzinātu, ko tev nevajadzētu paciest no vīrieša!

Leave a Comment