Kā vīrietis parāda savu neieinteresētību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Katrai sievietei būtu jāzina par to!

Auns

Auna vīrietis ļoti ciena viņa pieeju izteikt savu neieinteresētību. Viņš nebūs pieticīgs vai kautrīgs. Tāpēc jūs varat sagaidīt, ka viņš godīgi teiks, ka patiesībā viņam nav romantiskas sajūtas pret tevi, bet viņš skaidri paskaidros, ka viņš joprojām var būt tavs draugs, ja tu to atļauj.

Vērsis

Vērsim būs vajadzīgs diezgan daudz laika, lai atzītu tev neieinteresētību, un tas ir tikai tāpēc, ka viņš pārāk baidās tevi sāpināt.

Dvīņi

Viņš flirtēs ar tevi, bet viņš to darīs tikai jautrībai. Viņš negrib atļaut viņa neieinteresētībai neļaut viņam spēlēties ar tevi. Un tieši tāpēc jums vienmēr jābūt ļoti uzmanīgai ar savu sirdi, ja jūs mijiedarboties ar Dvīņiem.

Vēzis

Vēzis ir neticami mīlošs un, lai gan jūs varētu jaukt šo mīlestību kā romantisku, tam noteikti nebija tāda nodoma maldināt jūs.

Lasi arī:6 stilīgas lietas, kurām jābūt katras sievietes garderobē, kas valkā lielos apģērbu izmērus

Lauva

Lauvam nebūs nekādu problēmu ar tevi atklāti runāt. Viņam, iespējams, ir ļoti glaimojošs tas, kas jums patīk, bet viņš ir vairāk vērsts uz to, kas viņam patīk un nepatīk!

Jaunava

Jaunavas vīrietis arī būs ļoti atklāts un godīgs attiecībā uz to, cik daudz jūs viņam interesējat, kad runa ir par romantiskām attiecībām ar tevi. Viņš uzmanīgi vadīs jūs uz to, kas tevi neinteresēs. Viņš būs ļoti uzmanīgs ar tavām izjūtām – un viņš darīs visu iespējamo, lai mīkstinātu triecienu. Pēc tam, kad viņš visu tev stāstīs, viņš joprojām uztrauksies par to, kā tu jūties.

Svari

Svari ienīst konfrontāciju. Un tāpēc viņš nevēlas tieši pateikt, ka tu viņam neinteresē. Viņš tikai gatavojas pieņemt pasīvu-agresīvu pieeju, lai atrisinātu problēmu, flirtējot ar citām sievietēm jūsu klātbūtnē.

Skorpions

Jums nevajadzētu sagaidīt ātru reakciju no Skorpiona cilvēka. Viņus ļoti satrauc viņa izjūtas, un viņš vēl nezina, ko tev sacīt. Nebrīnieties, ja jūs vispār nesaņemat atbildi. Viņš tikai pamazām pazudīs no tavas dzīves.

Lasi arī: 6 lietas, kuras vīrieši noklusē

Strēlnieks

Tas vienkārši izzudīs no jūsu dzīves. Viņam vienalga, kā jūtaties. Viņš vienkārši atstās tavu dzīvi, un tas izskatās, ka tajā nekad nav bijis!

Mežāzis

Mežāzis neuztraucas par to, kā jūs jūtaties pret viņu, ja viņam nav nekādu jūtu pret tevi. Jāatceras, ka Mežāzis ir tendēts būt savtīgs. Viņš vienkārši jūs ignorēs un pēc tam minēs to, ko viņš patiešām uztraucas par tevi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nevar būt pilnīgi pārliecināts, vai jūs to interesējat vai ne. Tāpēc viņš jums dos dažus padomus par to, kā viņš pret jums izturas. Viņš nevēlas vienkārši noraidīt tevi, jo viņš vēl nezina, kā jūtaties pret viņu!

Zivis

Jūs nekavējoties saņemsiet atbildi – vai jūs zināt, kāpēc? Jo viņš negrib sāpināt tevi. Atcerieties, ka viņš ir ļoti jutīgs cilvēks. Viņš zina, ka neveiksme jums var būt ļoti sāpīga, un viņš nevēlas būt par jūsu sāpju cēloni. Bet galu galā viņš gatavojas vienkārši pateikt, ka tu viņu neinteresē!

Avots

Leave a Comment