Venēra Aunā, 20. aprīlis – 15. maijs: periods, kas ir pilns ar kaislību, mīlestību un uztraukumu

Kad Venēra 20. aprīlī pāriet uz Auna zīmi, tas mums atgādina, kas mums ir jāsasniedz, un cik drīz mums tas jāizdara.

Galu galā, Venēra ir viss par mīlestību, naudu, veselību un labām lietām, un Auns ir temperamentīgs un nežēlīgs. Tas ir kaislīgs, intensīvs periods. Tādējādi jūs var piespiedu kārtā likt sasniegt to, ja jūs nesasniedzat sev noteikto!

Venēras un Auna kombinācija nozīmē katastrofu daudziem astrologiem. Venēra ir maiga, brīva un mierīga, un Auns ir vētrains, saspringts un kaislīgs. Lai gan tas joprojām ir brīdis, kad pārtraucat domāt par citiem un sākt domāt par sevi.

Jūs zināt, ko vēlaties un kā to vēlaties, un tam vajadzētu būt vissvarīgākajam jums. Tajā sākas pašaizsardzība. Ir pienācis laiks jūsu mīlestībai pret sevi. Jums ir jāsaprot, ka jūs saņemsiet visu, kas jums nepieciešams tikai tad, ja sākat mīlēt sevi!

Kad Venuss nonāk Auna zīmē, jums būs jāatsakās no visa, kas jums traucēja un sāpināja. Tas viss kavēja mūsu progresu un bija vienkārši pienākums.

LASI ARĪ: 5 iemesli, kāpēc apskāviens ir labākais saziņas veids

Kad Venēra ieiet Zodiaka pirmajā zīmē, tā vienmēr ir pārmaiņu zīme. Atsvaidzināt, atbrīvoties no veciem ieradumiem un mirušām attiecībām un virzieties uz priekšu.

Kad runa ir par dzīves mīlestību, var šķist, ka Auns faktiski kaitē attiecībām. Un, ja jums šajā posmā ir attiecības, tas tikai palīdzēs jums saprast vienam otru labāk un tādējādi atdzīvināt savas attiecības!

Šis periods dos jums lielāku pārliecību un drosmi, sazinoties ar cilvēkiem. Jūs varēsiet izpētīt savas iespējas un to, ko jums vajadzētu izmantot pilnā apjomā.

Finanšu jautājumos tas ir laiks, kad jūs varat veikt nelielus izdevumus, kas palīdzēs jums iepriecināt sevi un dot nepieciešamo stimulu dzīvei.

Vēl nepieņemiet nopietnus lēmumus. Nesāciet neko jaunu un neatlaidiet. Vienkārši skatieties.

Viss, kas jums jādara, ir pārbaudiet visas iespējamās iespējas, un atcerieties, ka nekad nav jāpiekrīt, izņemot labāko. Tas var aizņemt kādu laiku, bet šis periods ir paredzēts tieši šim nolūkam.

avots: esotericblog

Leave a Comment