Kāpēc īsts empāts ir lāsts sociopātiem

Ja tu esi empāts, ir svarīgi zināt un atcerēties, ka narcistiem un sociopātiem nav varas pār jums. Jūs paturat lielāko daļu varas!

Ir svarīgi atbrīvoties no mīta, ka empāti nav tik gudri, kā narcisti un sociopāti. Pārsteidzoši, empāti patiešām ir intelektuāli labāki nekā narcisti un sociopāti. Tas ir tāpēc, ka empāti spēj abstrakti domāt, un tādējādi tas padara tos radošus. Šīs iezīmes ir tās, kas gan sociopātiem, gan narcistiem trūkst.

Radošums un intelekts

Empātiem ir radošums un inteliģence, kas var manipulēt ar narcistu un izmantot to un izmantot to tādā veidā, kā viņi nekad nevarēja iedomāties. Ir nepareizi uzskatīt, ka tikai tāpēc, ka empāti neizmanto citus, viņi to nevar darīt. Jo, cik mēs zinām, viņi var to darīt daudz labāk nekā paši sociopāti.

LASI ARĪ: Kā noskaidrot cilvēka raksturu pēc to acu krāsas

Empāti stāv uz augstākiem morāles un ētikas apsvērumiem nekā sociopāti un narcisi. Tādējādi empātija ir augstāka par sāpīgumu, kas izpaužas kā sāpju nodarīšana citiem, lai paceltu viņu ego.

Cilvēki, kuri nekad nav saskārušies ar sociopātiem, nezina, kā tos identificēt. Parasti tos var pamanīt tikai empāti. Pārējie cilvēki vienkārši nespēj tos atklāt, jo sociopāti ir kvalificēti manipulatori un labi pārzina maldināšanu.

Pretēji izplatītajam uzskatam, sociopāti ir parasti burvīgi cilvēki, kuri ir pieredzējuši aktieri, lai saglabātu neskartu rūpes, jautrību, laipnību un popularitāti, kas padara tos karizmatiskus un vēlamus. Viņiem nav reālu izjūtu, bet viņi ir to parādīšanas meistari. Skatoties citus, viņi mācās atdarināt savus ieradumus un kļūt par viņu meistariem.

Daudzi empāti, kas nonāk attiecības ar sociopātiem, galu galā ir izsmelti un nelaimīgi, jo sociopāts izsūc visu emocionālo enerģiju. Tas ir neapzināts process. Sociopāts vienkārši cenšas aizpildīt tukšumu sevī.

avots: esotericblog

Leave a Comment