Ādas intereses: kā izvēlēties mazgāšanās švammi

Kādi mēdz būt dabiskie sūkļi:

– no lufas

Par pamatu kalpo sausās auga šķiedras no ķirbjveidīgo dzimtes.   Lieliski derēs taukainas ādas īpašniekiem, bet “plānādajnajiem” labāk no tā atteikties: pārāk raupja. Lieliski attīra ādu, uzlabo tās barošanu, paātrina šūnu atjaunošanos. Lai gan nav ilgmūžīga salīdzinot ar mākslīgajām analogajām, nepārāk putojas, nepieciešama iepriekšēja mērcēšana verdošā ūdenī, lai kļūtu mīkstāka.

– no fizāļa

Meksikāņu agaves lapu šķiedras, visbiežāk formēti pītā švammē- dūrainītī. Paaugstinātas cietības dēļ, saskarsmi ar to vajadzētu ierobežot līdz pāris reizēm nedēļā. Pie sirds ies tiem, kas cīnās ar celulītu, bet jūtīgas ādas un daudzu dzimumzīmju īpašniecēm vajadzētu sev izvēlēties citu, daudz saudzīgāku variantu.

– no jūras sūkļiem

Sūkļu pārpalikumi no okeāna dibena. Šādi sūkļi ir apbrīnojami maigi, patīkami, labi putojas, maigi noņem atmirušo ādu un lieliski piemērotas bērniem. Varbūt, nevar atrast delikātāku dabisku švammi! Kaut gan no saviem brāļiem atšķiras ar dārgo cenu, pastāvīgas žāvēšanas nepieciešamība un tīrīšana pēc katras lietošanas, īss kalpošanas laiks (līdz pāris mēnešiem).

– no Ķīnas nātrēm (rami)

Atšķirībā no citiem cietajiem dabiskajiem pārstāvjiem, maigi izturas pret ādu, lieliski attīra to, nenoplēšot. Apveltītas ar vieglas masāžas efektu un palīdz atbrīvoties no celulīta. Hipo alerģiskas, izturīgas un salīdzinoši nedārgas.

– no liepu mizas

par švammes pamatu kalpo jaunās liepas slānis, kas atrodas tieši zem mizas. Šis ir visveselīgākais līdzeklis dušai savā kategorijā, tā kā spējīgs  dziļi attīrīt poras, nogalināt mikrobus, rūpīgi noņemt atmirušās ādas šūnas. Kaut gan šādas švammes mūžs nav ilgs: mazgāšanas laikā tā visu laiku drūp un samazinās izmēros.

Iespējams, veikala plauktos jūs atradīsiet arī citus interesantus švammes un ķermeņa sūkļu eksemplārus. Tādēļ, ja jūs uztrauc jautājums, kādam variantam dot priekšroku, nelauziet galvu- izvēlēties uzreiz pārīti.  Teiksim, mīkstu sūkli un cietāku švammi. Tikai izmantošanas procesā jūs varēsiet noteikt, kāds variants ir gan patīkamāks, gan efektīvāks, lai turpmāk dotu tam priekšroku.

 

Avots: myjane.ru 

 

Leave a Comment