Aizaugušas bikini zonas nav iemesls, kādēļ vīrieši no mums aiziet. Arī liekais svars nav!

Nav nekā nepatīkamāka par šķiršanos – tā ir trauma, kura bez paliekošām sekām nu nekādi nepaliks. Nepatīkamā pieredze atstāj paliekošas sekas ne tikai uz cilvēka garīgo, bet arī fizisko veselību.

Diemžēl mūsdienās tā ir ļoti izplatīta parādība. Arī puse manu 30 gadīgo draudzeņu jau ir šķīrušās. Starp tām, kurām ir vairāk par 40 gadiem, rādītāji ir vēl neiepriecinošāki – vairāk par 80% sieviešu ir šķirtas.

Brīdī, kad pāris ir nonācis līdz šķiršanās procesam, abos jau ir tik daudz aizvainojuma, dusmu un nepatikas, ka tur divu domu vairs nepaliek. Ļoti bieži sievietes ir iemesls tam, kādēļ attiecības lemtas šķiršanām. Lūk, kādēļ!

Lasi vēl: Lūk, kā katras Zodiaka zīmes pārstāvis pārdzīvo šķiršanās sāpes!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādi ir biežākie šķiršanās iemesli!

COMMENTS

  • <cite class="fn">šokkkkolaaaade</cite>

    Lūk šādi tiek iznīcināta latviešu sieviete.Popularizējot šādus rakstus un saukļus.Gandrīz vai genocīds pret latviešu sievieti,māti,pavarda sargātāju.Viss tiek pilnīgi ačgārni interpretēts un pasniegts.Līdzīgi kā padomju laikos.Kad nepārprotami vadošais un valdošais visur bija vīrišķais.
    Padot vīrietim čībiņas vakarā pēc grūtas darba dienas,apčubināt,itin visā rēķināties ar vīrišķo visvarenību.
    Sieviete tiek pasniegta kā enerģijas spēkstacija,kas ieņemot otršķirīgo vietu,rada labvēlīgus apstākļus vīrieša kā diktatora,vergtura ,enerģijas izsūcēja uzvaras gājienam.
    Tā mēs audzinam savus dēlus.Kā gan citādi,jo mazais puika kopā ar mātes pienu jau iesūc apziņu,ka tieši mamma visu uz saviem pleciem iznes.Visu.
    Bet jebkurai spēkstacijai reiz beidzas enerģijas rezerves,ja iztrūkst tās absolūta padeve.Uz to patreiz iet.Drīz jau latviešu sieviete būs izžņaugta,izžmiegta un visādi citādi enerģētiski izvarota.Domāju ,vairākums jau no mums tieši tādas arī ir.Diemžēl….Skumji…kas tad radīs stipros pēcnācējus,kurš rūpēsies,lai latviešu tauta vairojas,lai tā aug stipra un varena?!

  • […] Lasi arī: Aizaugušas bikini zonas nav iemesls, kādēļ vīrieši no mums aiziet. Arī liekais svars nav! […]

Leave a Comment