Aizaugušas bikini zonas nav iemesls, kādēļ vīrieši no mums aiziet. Arī liekais svars nav!

Šķiršanās iemesli

Pamestās sievietes dalās savā pieredzē: “Es pat bikini zonas matiņus ar vasku ņēmu nost un uz sporta zāli sāku iet. Biju tāds dārgums, bet viņš tik un tā aizgāja.” Vai jūs zināt, kur ir īstā problēma?

Vīrieši no sievietēm neiet prom tādēļ, ka viņām ir aizaugušas bikini zonas. Šoreiz runa nav pat par problēmām ar lieko svaru. Viss ir daudz sarežģītāk. Par to mēs šoreiz arī parunāsim.

Zinātnieki jau sen noskaidrojuši, ka sievietes un vīrieši lietas dzīvē uztver pavisam citādi. Mājas sievietei un vīrietim ir pilnīgi kas atšķirīgs.

Sieviete pret savu dzīvesvietu izturas kā pret darba vietu, reizēm pat daudz nopietnāk. Līdzko sieviete pamana, ka mājās kaut kas nav kā nākas, steigšus ķeras klāt pie uzlabošanas darbiem. Taču kā tas strādā patiesībā? Patiesībā sieviete pie darba liek savu vīrieti: “Kādēļ miskaste vēl nav iznesta? Arī egli līdz šim nevīžoji iznest – skujas pa visu māju! Pēc kaķa ir jāsavāc!”

Vīrietim māja ir viņa ala, kurā viņam iespējams paslēpties pēc ikdienā sastaptajām dzīves problēmām – tā ir vieta, kur viņš rod mieru, labklājību un klusumu. Sieviete, kura nav gana vērīga vai uzmanīga var pavisam viegli un ātri novest savu vīrieti līdz vājprātam.

Tieši tādēļ jebkādos mājas darbos iemācieties kontrolēt savu nostāju un toni, turklāt neuzgrūdiet visus darbu uz sava vīra pleciem.

4 pamatprincipi, uz kuriem balstās veiksmīga laulība

Cieņa

Vienmēr izrādiet cieņu pret savu vīrieti un necietiet arī to, ka viņš pret jums izturas ar necieņu. Turklāt, ja gadījumā dusmu uzplūdumā atļāvāties vīru nosaukt par nekam nederīgu idiotu, apzinieties, ka esat par soli tuvāk šķiršanās procesam.

Lasi vēl: Lūk, kā katras Zodiaka zīmes pārstāvis pārdzīvo šķiršanās sāpes!

Klusums

Katram ir tiesības uz mieru un klusumu. Ļaujiet savam vīram mazliet atpūsties no ikdienas steigas un trokšņiem. Līdzko ar savu bļaustīšanos un neapmierinātību radāt troksni, nostādāt sevi šķiršanās priekšā.

Skaistums un haromija

Pievēršot uzmanību tīrībai mājās, nekādā gadījumā neaizmirstiet arī pašas par sevi. Vīrietim vienmēr būs patīkami, ja viņam blakus atradīsies kopta un skaista sieviete.

Enerģija

Ļoti svarīgi, lai vīrietis spētu mājās atpūsties un no jauna uzkrāt dienas laikā pazaudēto enerģiju. To palīdzēs izdarīt viņa mīļākais ēdiens, iespēja doties aromātiskā vannā, kā arī sievas mīlestība, kurai nav pazudusi interese pret dzīvi.

Protams, šajā visā ir arī pienākumi no vīrieša puses. Taču tas ir pavisam cits stāsts. Centieties padarīt savu māju par atpūtas vietu, nevis nemitīgu kara lauku.

Pats bēdīgākais ir fakts, ka lielākā daļa šķiršanās iemeslu slēpjas tieši šajā. Ir viela pārdomām. Centieties darīt visu, kas ir jūsu spēkos, lai saglābtu savu laulību.

Avots: takprosto.cc

COMMENTS

  • <cite class="fn">šokkkkolaaaade</cite>

    Lūk šādi tiek iznīcināta latviešu sieviete.Popularizējot šādus rakstus un saukļus.Gandrīz vai genocīds pret latviešu sievieti,māti,pavarda sargātāju.Viss tiek pilnīgi ačgārni interpretēts un pasniegts.Līdzīgi kā padomju laikos.Kad nepārprotami vadošais un valdošais visur bija vīrišķais.
    Padot vīrietim čībiņas vakarā pēc grūtas darba dienas,apčubināt,itin visā rēķināties ar vīrišķo visvarenību.
    Sieviete tiek pasniegta kā enerģijas spēkstacija,kas ieņemot otršķirīgo vietu,rada labvēlīgus apstākļus vīrieša kā diktatora,vergtura ,enerģijas izsūcēja uzvaras gājienam.
    Tā mēs audzinam savus dēlus.Kā gan citādi,jo mazais puika kopā ar mātes pienu jau iesūc apziņu,ka tieši mamma visu uz saviem pleciem iznes.Visu.
    Bet jebkurai spēkstacijai reiz beidzas enerģijas rezerves,ja iztrūkst tās absolūta padeve.Uz to patreiz iet.Drīz jau latviešu sieviete būs izžņaugta,izžmiegta un visādi citādi enerģētiski izvarota.Domāju ,vairākums jau no mums tieši tādas arī ir.Diemžēl….Skumji…kas tad radīs stipros pēcnācējus,kurš rūpēsies,lai latviešu tauta vairojas,lai tā aug stipra un varena?!

  • […] Lasi arī: Aizaugušas bikini zonas nav iemesls, kādēļ vīrieši no mums aiziet. Arī liekais svars nav! […]

Leave a Comment