Aizsardzības ministrs piedalīsies koku stādīšanas talkā Ādažu poligonā

Ceturtdien, 26.aprīlī, no plkst.12:00 līdz 14:00, aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis kopā ar Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes karavīriem piedalīsies koku stādīšanas talkā Ādažu poligonā.

“Mūsu nozare un vides aizsardzība jau no pirmsākumiem ir pašsaprotamas sabiedrotās. Meža apsaimniekošanas jomā regulāri tiek veikta jaunaudžu kopšana un augsnes sagatavošana meža augšanas veicināšanai, jo nav noslēpums, ka militāro infrastruktūras objektu izveidei nepieciešama arī koku ciršana. Tādējādi mēs apliecinām savu attieksmi pret dabas vērtību saglabāšanu un kopšanu,” uzsver R.Bergmanis.

Meža stādīšanas talka tiek plānota teritorijā, kuru no AS “Latvijas valsts meži” Aizsardzības ministrija pārņēma savā valdījumā 2017.gada martā. Talku organizē Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centrs sadarbībā ar Sauszemes spēku Mehanizēto kājnieku brigādi.

Mediju ievērībai!

Aicinām 26.aprīlī plkst.12:00 Ādažu poligonā apmeklēt koku stādīšanas talku, piesakot savu dalību pasākumā līdz 25.aprīļa plkst. 16:00, rakstot uz e-pastu [email protected], norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu vai pases numuru, kā arī pārstāvēto mediju. Vietu skaits ierobežots.

Leave a Comment