Ak, Kungs! Kā mūžības tuvumu izjūt katras horoskopa zīmes pārstāvji

AUNS “Kurš šeit ir galvenais? Es, lūdzu, vēlētos tagad runāt ar Dievu. Vai es esmu Mir*s? Ak, vai, nekad nebiju iedomājies, ka tas varētu notikt arī ar mani! Kur es varētu dabūt kristāla pili ar balto izgaismojumu, tādu pašu, kā to tur?”

VĒRSIS Atstājot savu ķermeni, Vērsis pēkšņi saprot, ka viņam/viņai vairs nav kuņģa, tāpēc nekavējoties atgriežas savā ķermenī, neredzot tuneļus, gaismu, Dievu, u.c. Tas padara Vērsi par skeptiķi uz visu viņa atlikušo mūžu.

DVĪŅI Galvenā Dvīņu iezīme nav pati pieredze, bet tas, kā viņi to izgrezno, kad stāsta (vai raksta) par to. Līdz ar to, ka Dvīņi jūtas ērti visās pasaulēs, izņemot tajās, kurās nav mobilo tālruņu, viņi parasti diezgan ātri aizlec atpakaļ uz savu ķermeni – un mute parasti atdzīvojas ātrāk nekā pārējais ķermenis.

VĒZIS Vēži var nodzīvot līdz pat 125 gadu vecumam, un viņiem parasti nav pieredzes ar nokļūšanu tuvu Nā*ei, bet viņi var nokļūt šausmīgi tuvu pieredzei ar reālo dzīvi, kad saņem drosmi un dodas ārpus mājām pēc provīzijas.

LAUVA “Nēēēē, es NEESMU Mir*s. Neesmu, neesmu, neesmu.. Kas tie par vīriešiem baltās mantijās? Kas ir tas, ko viņi dzied…? Viņi nedzied pareizajā tonī. Es varu dziedāt vēl labāk! Kur ir kora direktors? Man nekavējoties ir nepieciešams mikrofons. Ja vien man nezvana “The Rolling Stones”, aizturiet manus zvanus.”

JAUNAVA Strādājot 60 stundu bezapstājas maratonu, Jaunava sabrūk un pamet savu ķermeni. Pārvietojoties caur nomierinoši tīru un gaišu gaismas tuneli, ik pa laikam Jaunava iedomājas, ka tam ir iespējami uzlabojumi… taču drīz sāk tik ļoti uztraukties par to, kā mīļotie tiks ar visu galā bez viņa, ka ielido savā ķermenī kā zibens, pieceļas un, mierīgi apskatoties pulkstenī, paziņo, ka ir dzīvs.

SVARI Savā Nā*es brīdī Svari izpeld no ķermeņa, tad iepeld atpakaļ un beidzot atkal ārā… Redzot gaišu, izstieptu tuneli, kurš izstaro gaismu, Svari mirkli minstinās un lēnām dodas uz priekšu. “Oho, vai tas ir Jēzus? Pagaidiet, varbūt tas ir Buda? Viņš varētu nēsāt tādas drēbes.” Nekādi nevarot izlemt, vai doties cauri tunelim (tomēr, kas gan ir Nā*e, ja ar kādu tajā nevar dalīties?) Svari atmostas savā ķermenī, apmāti ar mistisku vēlmi izveidot randiņu portālu bezķermeniskām dvēselēm.

SKORPIONS Līdz ar to, ka lielākajai daļai Skorpionu ir deviņas dzīvības, viņi mēdz izdomāt vairākus veidus, kā iegūt ”tuvu Nā*ei” pieredzi. Kad ir gandrīz miruši, lielākā daļa Skorpionu nevar tikt līdz tuneļa beigām, nenodarbojoties ar astrālo seksu. Kad viņiem uzdod jautājumu, ko viņi vēlētos satikt otrā pusē, 75% nosauc savu mīļāko vampīru, un Drakula ir spēcīgs pretendents.

STRĒLNIEKS Strēlnieks izpeld no sava ķermeņa un pasmejas par stulbo veidu, kā nopirka fermu. Pēc tam, kad kaut kā tiek cauri gaismas tunelim, viņš pilnībā atsakās atgriezties ķermenī, jo tik izmisīgi ir mēģinājis tikt no tā ārā jau vairākus gadus (ar muļķīgu negadījumu palīdzību). Strēlnieks ir tik ļoti ziņkārīgs un alkst uzzināt, vai tā sauktā “organizētā reliģija” ir patiesa! Šī veiksmīgā taktika sniedz tam apbrīnojamas mācības līdz brīdim, kad astrālajiem ļaudīm tas apnīk un tie piemāna viņu, lai nabags atgrieztos savā ķermenī uz Zemes.

MEŽĀZIS Mežāzim var paiet ilgāks laiks, līdz tas saprot, ka ir Mir*s, jo nesen mirušajiem viņu zīmes pārstāvjiem ir speciālas telpas, kuras izskatās kā uzņēmuma vadītāja kabinets. Labi ģērbies, pavecāks džentelmenis-spoks ienāk un sniedz Mežāzim instrukcijas “Kā gūt peļņu astrālajā tirgū”, kā arī “darba novērtējuma” veida apkopojumu par viņa dzīves sasniegumiem un kļūdām, kam seko ātrs kritiens, kas nozīmē, ka viņa ķermenis ir atdzīvināts. Mežāži mēdz savos ķermeņos atgriezties īpaši ātri, jo nespēj paciest “nefizisku” eksistenci pārāk ilgi.

ŪDENSVĪRS Ūdensvīrs, nokļūstot pie pērļainajiem vārtiem, ierauga, ka debesīs nevalda vienprātība, tāpēc izvēlas elli, kurā vismaz ir pievilcīga anarhija, bet likumi ir paredzēti, lai tos pārkāptu. Ironiski, bet Ūdensvīra “tuvu Nā*ei” pieredzes parasti mēdz būt izteikti tradicionālas (Dievs tēvs, Svētais Pēteris, eņģeļu koris, utt.), kas ir vēl viens iemesls, kāpēc izvēlēties elli. Tiklīdz nokļuvuši pazemē, viņi galīgi apmulsina pašu Sātanu un viņa sirdsdraugus ar savām skaļajām un neatlaidīgajām kampaņām, kurās prasa progresīvas reformas. Tāpēc arī no elles Ūdensvīri ātri vien tiek padzīti atpakaļ uz savu ķermeni.

ZIVIS Kaut kāda iemesla dēļ Zivis bez maz vai nepamana savas “tuvu Nā*ei” pieredzes. Tā vietā, parastā dienā birojā, daudzi Zivju zīmes pārstāvji ziņo, ka redz būtnes ar garām, noguruma nomāktām sejām, kuras mierīgā balsī uzstāj, lai Zivis dodas atpakaļ uz savu ķermeni.

 

Avots:

aLA

Leave a Comment