Alla Rotter: kāpēc jāatbrīvojas no vecajām lietām mājā

Gadās, ka tevi vajā šaubas: vai nevajadzētu šķirties no vecas lietas. Tomēr jums ir jāatmet visas domas un jāizmet visas lietas, kas ir nobružātas vai nepievilcīgas pēc izskata. Pirmkārt, ekstrasense Alla Rotter iesaka izpētīt savu garderobi. Lieta, ko mēs nēsājam, absorbē mūsu enerģiju.

Īpašu uzmanību pievērsiet ārpus modes garderobes priekšmetiem. Viņi tik un tā nekad vairs nesagādās prieku un kļūs par smagu nastu. Atstājot vecās lietas, jūs acīmredzami nolemjat sevi nabadzīgai eksistencei un atņemat pozitīvu attieksmi pret laimīgu nākotni.

Kādas lietas ietekmē saimnieka noskaņojumu?

Pēc ekstrasenses Allas Rotter teiktā, droši iztukšojiet savus skapjus, kumodes un dzīvokli no vecām mēbelēm un senlietām. Dažreiz, lai brīvi elpotu, ir jāatvadās no kaut kā, pat ja tas jums ir ļoti dārgs. Kosmoss rada pozitīvas emocijas un piesaista mājām veiksmi un labklājību.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 16. līdz 22. oktobrim: Žurkām jādomā par savu imidžu, Zirgam jāapzinās kārdinājumi!

Lasi arī: Prognoze 2023. gada 15. oktobrim: Dvīņus kaitinās viss, Skorpionam jāmeklē mākoņa zelta maliņa!

1)Nekad neatstājiet mājā žāvētus telpaugus. Viņi piesaista sev nelabvēlīgu enerģiju. Turklāt tie pārblīvē telpu. Jo vairāk brīvas vietas jums ir jūsu mājās, jo labāks ir jūsu garastāvoklis.

2)Uz krēslu atzveltnēm piekārtās drēbes var izraisīt depresiju un izraisīt konfliktsituācijas. Centieties tīrīt biežāk un nemetiet drēbes pa dzīvokli. To darot, jūs padzenat no sevis visas labās lietas.

3)Salauztas sadzīves tehnikas darbojas kā vampīrs, tās atņem telpas pozitīvo enerģiju un pastiprina negatīvo. Tavā dzīvē nebūs kārtības, ja nesakārtosi savu apkārtni.

4)Vecas grāmatas var kļūt par spēcīgu enerģijas vēstījumu. Viņi smaržo pēc senatnes un iepriekšējās dzīves kļūdām. Atbrīvojoties no nekārtības, tiek mazināts stress un aizsardzība pret depresiju.

Kamēr neatbrīvosiet vietu jaunajam, būs jāsadzīvo ar veco. Daudzām pasaules tautām ir tradīcija brīvdienu priekšvakarā atbrīvoties no vecām lietām. Tas ir pārvērties par veselu maģisku rituālu, kas paver durvis uz laimi, harmoniju un pārpilnību.

Leave a Comment