Apņemšanās Jaunajam, 2018.gadam

Straujiem soļiem tuvojas gada noslēgums. Tas ir laiks, kad cilvēki apņemas pildīt kādus noteiktus soļus, ko nav izpildījuši pagājušajā gadā, vai arī nosaka savus mērķus, ko vēlas sasniegt nākošajā gadā.

Katram tie ir dažādi, tāpēc šajā rakstā tiks apkopotas visbiežāk sastopamās apņemšanās.
Kā vēsta astrologi, šis, Dzeltenā Zemes Suņa gads, solās būt veiksmīgs un daudzsološs, salīdzinot to ar gaiļa gadu, tāpēc ir vērts apņemties un sākt pildīt savas apņemšanās, jo suns pēc savas dabas ir uzticams un labsirdīgs.

1.Viens no mērķiem, ko cilvēki visbiežāk cenšas apņemties Jaunajā gadā, ir atmest kaitīgos ieradumus. Noteikti ir jāapņemas to darīt, jo šis gads solās būt veiksmīgs, turklāt Vese***a ir pirmajā vietā!

2. Ēst veselīgi un trenēties. Ļoti lietderīga apņemšanās, ko ir vērts apņemties visiem, jo vairs nebūs jāgaida katras nedēļas pirmdiena, lai sāktu izpildīt savu mērķi. Tas ir veids, ar kura palīdzību ir iespējams ne vien uzlabot savu fizisko paššajūtu un izskatu, bet arī uzlabot savu emocionālo stāvokli, jo sportojot izdalās prieka hormoni – endorfīni.

3. Veltīt vairāk laika saviem tuvajiem. Neviens šajā dzīvē mums nevar būt svarīgāks par saviem tuvajiem cilvēkiem – ģimeni, radiem un draugiem, tāpēc ir jācenšas pavadīt ar saviem mīļajiem cilvēkiem pēc iespējas vairāk laika kopā, dzīvojot ar domu, ka neviens nevar zināt, kas notiks rīt, tāpēc katra diena ir jānodzīvo kā pēdējā.

4. Aizraušanās un jauni pārbaudījumi. Jauns gads nozīmē jaunu sākumu – jāsāk izmēģināt un pierādīt savus spēkus jaunās jomās. Jāuzdrīkstas izmēģināt to, ko domāji, ka nekad neuzdrīkstēsies. Kādam tā varētu būt slēpošana vai slidošana, kādam citam – dejošana vai gleznošana. Jauns gads ir apņemšanos un pārbaudījumu laiks, ir jāsaņemas tos īstenot!

Turklāt 2018.gadā 1.janvāris iekrīt pirmdienā, kas nozīmē dubultu apņemšanos! Veiksmi visiem savu sapņu īstenošanā!

Leave a Comment