Kā kļūt par Instagram zvaigzni: “dārgs” tēls bez liekiem tēriņiem

tr1

15 praktiski ieteikumi, kā kļūt par Instagram un ielu modes zvaigzni bez kaitējuma maciņam.

 

Akurātums

Ļoti būtisks ir apģērba aromāts (mazgājiet ar kondicionieri, pievienojot pilīti dienas parfīma). Glabājiet apģērbu vēsā tumšā vietā, akurāti sakārtojot: šādi tas saglabās formu un kalpos daudz ilgāk. Neaizmirstiet, ka trikotāžas drēbes nedrīkst likt uz pakaramā, citādi tās deformēsies.

tr2 tr3

Sezonas hīti

Parastie, lētie zīmoli nereti atdarina galvenos dizaineru hītus –  no tiem būtu jāizvairās. Izskatās, kā pakaļdarinājums, bet nodzīvos labi ja vienu sezonu. „Topā” šā vai tā nenokļūsiet, savukārt nauda būs izšķiesta vējā.

Žaketi kombinējiet ar jostu

Parastākā vidēji platā josta sastādīs lielisku kompāniju pagarinātai žaketei. Josta būtu jāvelk tā, it kā jūs to nolēmāt uzvilkt pēdējā brīdī pirms iznāciena, savukārt galiņu noslēpt nedaudz nostus no vidus. Vienkāršs padoms, taču rezultāts – par vairākiem modes līmeņiem augstāks.

tr4

Atrodiet savu ideālo šuvēju

Jūsu dzīvesvietas apkaimē noteikti ir nelieli ateljē, kur par nelielām naudām iespējams piekoriģēt nedārgu apģērbu, izrietot no jūsu auguma. Jebkurš elements, kas izskatīsies gluži kā uzliets, pieskaitīs tēlam papildus 100 balles. Ar demokrātisko zīmolu tērpiem pastāv mūžīgā izmēru problēma – jo īpaši no standartiem attāliem augumiem, un ar nelielu manipulāciju palīdzību iespējams saīsināt svārkus, sašaurināt žaketi, neupurējot ar apģērba proporcijām vai sašaurināt bikses gurnos. Rezultāts noteikti būs gaidīšanas vērts.

tr5

Košas laiviņkurpes

Dzeltenas vai zilas krāsas klasiskās kurpes jebkurā no zīmoliem izskatās tikpat glauni, kā luksus klases ciltsbrāļi. Shēma ir aptuveni šāda: šauri džinsi, balta blūze un košas krāsas laiviņkurpes. Birojam būs piemērota arī bēšas krāsas variācija.

tr6

 

Jaunākās tehnoloģijas

Tādi audumi, kā neoprēns un pleksi glass atradīsies gan tādiem zīmoliem, kā Zara, H&M un TopShop, gan Lanvin un Stella McCartney. Atšķirību varēs noteikti vienīgi profesionālis. Pievērsiet uzmanību plastikāta clutch somām bez spīduma un akmeņiem, un svītšotiem, kleitām un jakām no neoprēna.

690x460_0xd42ee42a_13789299041428678000

Parīzes šiks

Hīti atnāk un aiziet, bet stils paliek – šodien šī frāze ir aktuāla, kā vēl nekad. Individuālisma laikmetā var atļauties valkāt jebkura garuma un krāsas apģērbu cauru gadu. Galvenais – personīgais skats uz lietām. Bāzes garderobe neatkāpjas. Tā ietver: zīmuļsvārkus pāri celim, baltu vai gaiši  zilu vīriešu piegriezuma kreklu, topu ar smalkām lencītēm (tops no Intimissimi būs perfekti piemērots), melnu bītleni, baltu t-kreklu (brīva piegriezuma un nedaudz izbalējušu), gaiši zilus klasiskus džinsus, kas akcentēs jūsu kājas un gurnus, melnu vai jebkuras citas universālas krāsas kleitu, žaketi (zilu, pieguļošu). Jo elegantāks un vienkāršāks ir apģērbs – jo izsmalcinātāk jūs izskatāties.

340x464_1_a5fd53d0b385f0a53b55f9e138341460@330x495_0xd42ee42a_1976037271428678077

Sports

Jo glītākas ir jūsu kājas, gurni un vēders, jo glītāk tie izskatīsies gan pelēkās treniņbiksēs, gan miljons eiro vērtā kleitā.

tr8 tr7

 

Minimāli aksesuāri vai rotas ar odziņu

Aizmirstiet par kristāliem apbērtām kaklarotām, labāk izvēlieties mammas vai vecmammas ģimenes relikviju: gredzenu vai piekariņu. Vai kādu no ceļojuma atvestajiem.

 tr9

Minimāla kosmētika un matu laka

Glīti, kopti mati spēj paveikt brīnumus, savukārt ar laku „iebalzamētie” sašķeltie gali aizsūta visus jūsu pūles tartaros. Nedaudz tušas, lielisks sejas tonis, sarkana lūpu krāsa vai smokey eyes brūnos vai pelēkos toņos vakara uznācienam – nekā pārgalvīga. Galvenais ir mērenība.

tr10

Baltā krāsa

Balti džinsi, blūze un jaka– praktiskuma nekāda, bet tāpēc jau arī izskatās šiki. Ziemā total white izskatās vēl efektīgāk. Nav būtiski, cik jums izmaksāja mētelis– 80 vai 800, efekts būs vienlīdz labs.

tr

Sporta apavi

Pēdējo gadu klasika: kedas tendēmā ar rotaļīgu vai romantisku mini kleitu vai sarafānu līdz zemei. Jūs taču neattiecaties pret modi nopietni, vai ne tā?

tr12 tr11

Valkājiet vienu auskaru

Bet labāk – divus dažādus. Iemīļotā „nagliņa” vienā ausī, savukārt otrā – izteiksmīgs auskars, kuru variet variēt atkarībā no omas.

tr13

Cietas formas soma

Mīkstā āda vai tās eko-variācija ātri vien novalkājas un sniedz somai nevīžīgu izskatu. Striktās cietās formas palīdz šādam aksesuāram kalpot daudz ilgāk. Turklāt izskatās daudz reprezentablāk.

tr14

Eksperimentējiet ar faktūrām

Zīda kleitu papildiniet ar adītu kardiganu vai bītleni no vilnas, kā tēla fināla akords– džinsa jaka. Vasarā šo pašu jaku kombinējiet ar smalkām mežģīnēm un biezu, čaukstošu kokvilnu.

tr15

COMMENTS

Leave a Comment