Aprīlī dzimušie Auni un Vērši – kādi viņi ir?!

Aprīlī dzimušie Auni

Līdz 20. aprīlim dzimušo Zodiaka zīme ir Auns, kas apvelta viņus ar mērķtiecību un dzelžainu gribasspēku.

Šī Zodiaka zīme pieder uguns stihijai, tāpēc šīs zīmes pārstāvji ir aktīvi, temperamentīgi un ļoti enerģiski, taču Auni ir ļoti labi zināmi ar savu stūrgalvību un nemācēšanu atzīt savas kļūdas, kas bieži vien viņiem nes kaitējumu.

Aprīlī dzimušie Auni pilnīgi noteikti nevar lielīties ar to, ka liktenis viņus lutina. Viņi vienmēr visus savus mērķus sasniedz pašu spēkiem, liekot lietā optimismu, centību un mērķtiecību.

Šajā periodā dzimušie Auni piesaista cilvēkus. Viņi pilnīgi noteikti ir kompānijas dvēseles. Īpaši pievilcīgi šīs zīmes pārstāvji ir pretējā dzimuma acīs.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

Aprīlī dzimušie Vērši

Pēc 21. aprīļa dzimušie ir tipiski Vērši. Vērši pārstāv zemes stihiju, kas apvelta šajā zīmē dzimušos cilvēkus ar praktisku un visnotaļ konservatīvu dabu. Horo***ps saka, ka šie cilvēki tiecas pēc stabilitātes, komforta un materiālās labklājības.

Tā kā pār šo periodu valda planēta Venera, šajā periodā dzimušie Vērši pilnīgi noteikti ir estēti, kuriem patīk skaistas lietas.

Viņiem ļoti svarīga ir ģimene, tai viņi pieiet ar nopietnību un atbildību. Attiecībās šie cilvēki var būt laimīgi tikai tad, ja viņu izredzētais novērtēs viņus, sniedzot rūpes un maigumu.

Leave a Comment