Ārprātīgi dārgas preces, kas tev pat sapņos nerādītos – vienkārši KĀPĒC?!

Zeķes

Iespējams, nevienam no mums pat sapņos nerādītos, ka zeķes varētu maksāt 1 188 dolārus (1 078 eiro), tomēr tā ir realitāte. Vācu adījumu brends “Falke” izmanto ļoti smalku vikunjas spalvu, lai ražotu pasaulē dārgākās zeķes. Tā kā vikunja ir aizsargājams dzīvnieks, cena par šādām zeķēm ir neiedomājami augsta.

iPhone

iPhone telefoni jau tā ir dārgi, tomēr tu par tiem nezini visu. Dārgākais no šiem telefoniem ir iPhone 5, kuram ir 24 karātu zelta ietvars ar vairāk nekā 600 baltiem un melniem dimantiem un safīra stikla ekrāns. Telefons maksā 15, 3 miljonus dolāru (~ 14 miljoni eiro), to ir veidojis Stjuarts Hjū, angļu dizainers.

Zobu pasta

Ir dzirdēts par daudz dažādu veidu zobu pastām, kas satur sāli, citronu, piparmētru, tomēr, par laimi, šādas zobu pastas mēs ikviens varam atļauties. Bet Tetsu Nakamoto ir atklājis Theodent 300, kas maksā 100 dolārus (~91 eiro). Zobu pastā ir augsts tīrīšanas līdzekļu saturs, kas nav pieejams daudzos veikalos.

Austiņas

Lielākā daļa no mums lieto austiņas – tām var būt dažādi interesanti dizaini, tomēr ir grūti iedomāties, ka tā varētu būt luksusa prece. Tu varētu domāt ka tās ir rotātas ar mākslīgajiem dārgakmeņiem, tomēr beļģu juvelieris izveidoja 18 karātu zelta austiņas, kurām ir 118 dimanti. Kopumā šī luksusa prece maksā 5 200 dolārus (~ 4 700 eiro).

Lasi vēl: 10 pasaulē dārgākās gardēžu maltītes, kas maksā veselu bagātību

Tualetes pods

Oglekļa šķiedras tualetes podi ir nopērkami par 300 dolāriem (~274 eiro). Tā kā tas ir tas pats materiāls, kas tiek izmantots tādu eksotisku mašīnu ražošanā kā Lamborghini un Ferrari, kompānija “Headhunter Inc”, kas ražo šo produktu, arī ir izdomājuši pārdod tik ekskluzīvus tualetes podus.

Tualetes papīrs

Diez kādēļ, lai kāds investētu produktā, kas tiek izmantots tādā veidā, kā mēs to izmantojam? Tomēr ir tāda lieta, ko sauc par bagātību. Austrāliešu kompānija Toilet Paper Man ir izveidojusi 3 kārtu tualetes papīru, kas sastāv no 22 karātu zelta – kopumā tualetes papīra cena sastāda 1.5 miljonus dolāru (1.36 miljonus eiro).

Popkorns 

Nopietni?! “Berco’s Billion Dollar Popcorn” garšo gluži kā miljards dolāru popkorns. Tas ir taisīts no pašām labākajām sastāvdaļām – Nielsen Massey Bourbon vaniļas, Vermont Creamery sviesta, Laeso sāls, organiskais cukurs un visam pa virsu 23 karātu ēdamās zelta skaidiņas. Cena? 250 dolāri!

Avots: wittyfeed.com

Leave a Comment