Ār*ti veica ķeizargriezienu, bet nevarēja atrast mazuli; Tad atklājās patiesība…

1-12

Ambera bija zem vietējās narkozes, tādēļ redzēja paniku, kura pēkšņi parādījās ārstu acīs, kad tie saskatījās viens ar otru. Viss tādēļ, ka ārsti, izdarot ķeizargriezienu, nevarēja atrast bērnu! Sieviete gaidīja, kad ārsti pastieps viņai nupat dzimušo bērniņu, bet tā vietā saņēma vien apmulsušus un neizpratnes pilnus skatienus. Kamēr ārsti centās saprast, kā tas ir iespējams –  tas viss protams aizņēma mazāk laika, nekā tas īstenībā liekas lasot tekstu, tomēr iedomājieties sevi Amberas vietā… Pēkšņi ārsti izdzirdēja bērna kliedzienu.

3-11

Izrādījās, ka tikmēr, kamēr ārsti veica ķeizargriezienu Amberas vēderam, bērniņš jau bija veiksmīgi izslīdējis no dzemdes un piedzimis pats. Viņš gluži vienkārši gulēja palagos zem mātes, kura narkozes iespaidā nejuta neko, kas ir zemāk par jostas vietu.

4-10

 

Par laimi ar bērniņu viss bija kārtībā, tomēr pāris izlēma, ka ārstiem jāsaņem sods par šādu neprofesionālu darbu. Pie tam – ārsti pat neuzskatīja par vajadzīgu Amberai vai viņas vīram atvainoties, bet gan vienkārši nosauca šo notikumu par “briesmīgu gadījumu.”

5-10

dieviete

Leave a Comment