Ār*ti veica ķeizargriezienu. Ieraugot mazuli, viņi neticēja savām acīm!

Brūklinu nekavējoties ievietoja Slim**cā, bet Niks braukāju turpu šurpu, jo mājās bija palikušas divas vecākās māsiņas. Ār*ti pārtrauca mērīt ūdens daudzumu mazuļa galvā, jo tolaik tas jau bija pārkāpis visas normas un daudz ko vairs nemainīja. Ār*ti teica, ka pastāv 90% iespēja, ka mazulis nomirs uzreiz pēc dzimšanas, bet, ja viņš izdzīvos, tad dzīve būs ļoti grūta.

2 (1)

Beidzot bija pienācis laiks – Čārlijam bija jādzimst. Kad ārsti veica ķeizargriezienu, ieraudzīja pavisam veselu mazuli, kurš uzreiz paziņoja par savu dzimšanu ar ļoti skaļu bļāvienu. “Tā bija visskaistākā skaņa pasaulē!” tā savā Facebook lapā apgalvo Niks.

3 (2)

Laimīgais tēvs padalījās ar notikuma detaļām: “Mazulis piedzima teju pilnībā vesels. Viss, kas bija ārpus normas, – palielināti smadzeņu vēderiņi. Tas nozīme, ka mums vienkārši būs biežāk jādodas pie ārsta. Viņa smadzenes kaut kādā veidā pašas atbrīvojās no liekā šķidruma. Pēdējo dienu laikā vārdu “brīnums” dzirdēju vairāk nekā visa sava mūža laikā.”

4 (1)

Ko vēl cilvēks var teikt šādā situācijā? Protams, ka Niks izsaka pateicību: “Es nekad neesmu bijis ticīgs cilvēks, taču šoreiz tiešām iejaucās Dievs. Paldies visiem, kas aizlūdza par mūsu mazulīti un atbalstīja!”

5 (1)

Šādi stāsti tiešām palīdz noticēt brīnumam. Novēlam Čārlijam augt lielam un veselam, lai viņš nes prieku savai ģimenei un mīļajiem!

Avots: ofigenno.com

Leave a Comment