ASUS “Republic of Gamers” (ROG) tālrunis būs pieejams arī Latvijā

Revolucionārs viedtālrunis ar unikālu konsoļu iedvesmotu dizainu piedāvā vēl nepieredzētu veiktspēju, nepārspējamu attēla kvalitāti un pilnīgu spēļu kontroli
ASUS “Republic of Gamers” (ROG) ir paziņojis par ROG tālruņa klajā laišanu – revolucionāru 6 collu viedtālruni, kurš īpaši paredzēts augstvērtīgai mobilo spēļu spēlēšanai un ir pasaulē pirmais viedtālrunis ar 3D tvaika kambara dzesēšanas sistēmu.
Ar pilnīgu ROG spēļu DNS savā sirdī, smeļoties jaudu pasaulē ātrākajā 2,96 GHz astoņkodolu Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform procesorā, kā arī spēlēm optimizētajā Qualcomm® Adreno™ 630 grafikas procesorā, ROG tālrunis apgāž visus līdzšinējos noteikumus un dodas tur, kur konkurenti ir baidījušies spert kāju.
ROG tālrunis ir radīts, lai uzvarētu: tā unikālā GameCool tvaika kambara dzesēšanas sistēma (ar noņemamu AeroActive dzesētāju, kas paredzēts papildu dzesēšanai) kaujas karstākajos brīžos sniedz pastāvīgus, no aizmiglojumiem brīvus, augstus kadru ātrumus, kamēr bezkompromisa AMOLED displejs sniedz prātam neaptveramu 90 Hz atsvaidzes intensitāti un 1 ms reakcijas laiku ar krāšņu HDR attēlu.
ROG tālruņa ultrakomfortablais dizains ir papildināts ar sānos esošām pieslēgvietām un uzlabotām kontroles iespējām ar nekavējošu reakciju – ieskaitot divus programmējamus ultraskaņas AirTrigger skārienjūtīgos sensorus un modernu taktilu atgriezenisko reakciju -, ļaujot spēlētājiem visu uzmanību un iemaņas veltīt spēlei, kas sniegs nepieciešamo pārsvaru.
Unikāls jaudīgu aksesuāru klāsts vēl vairāk papildina ROG tālruņa spēļu pieredzi: pieejama TWinView dokstacija divu ekrānu rokās turamajam režīmam; mobilā darbvirsmas dokstacija galddatora stila spēlēm; un Gamevice vadības ierīce ar WiGig dokstaciju, izmantojot 60 GHz Wi Fi, spēlēšanai uz liela ekrāna. Starp citām ROG tālruņa inovācijām ir ASUS Aura RGB apgaismojums un Aura Sync atbalsts, plus, ASUS HyperCharge tiešās uzlādes tehnoloģija ātrākai, drošākai baterijas uzlādei bez pārkaršanas.
Vēl nepieredzēta veiktspēja
Projektēts un ražots, ievērojot ROG bezkompromisa standartus, ROG tālrunis mobilo spēļu spēlēšanu paceļ jaunā līmenī. Ikkatrs tā komponents ir optimizēts ātri reaģējošai spēļu pieredzei bez aiztures. Katrs īpaši izvēlētais astoņkodolu mikroprocesors Snapdragon 845 Mobile Platform ir izstrādāts ar ātrumu un maksimālu veiktspēju prātā un nodrošina pasaulē augstākos ilgstoši uzturamos taktātrumus, kas spēj sasniegt neticamus 2,96 GHz. Tālruņa grafisko jaudu nodrošina Adreno 630 grafikas mikroshēma, kura iepriekšējās paaudzes grafikas procesorus pārspēj par līdz pat 30%. Visu šo prātam grūti aptveramo jaudu papildina līdz pat 8 GB liela operatīvā atmiņa un ietilpīgā, līdz 512 GB lielā, iebūvētā ROM atmiņas ierīce.
Protams, augstākās kvalitātes tālrunis, darbinādams grafiski intensīvas un ātras AAA darbības spēles, var radīt milzīgu karstumu. Neskaitot to, ka karstu tālruni ir nepatīkamāk turēt rokās, tas kļūst arī lēnāks: pārkaršanas aizsardzība pat ātrākos mikroprocesorus var nolikt uz ceļiem. ROG tālrunis no pašiem pamatiem ir veidots, lai darbotos vienmērīgi pat situācijās, kad notikumi spēlē iziet ārpus kontroles: ekskluzīvā GameCool sistēma piedāvā tālruņa iekšienē esošu efektīvo 3D tvaika kambara dzesēšanas sistēmu, kura nodrošina 16 reizes lielāku dzesēšanas virsmu nekā standarta dzesēšanas sistēma ar siltumvadiem. Šajā tālrunī dzesēšanas sistēmu papildina un maksimālo dzesēšanas veiktspēju nodrošina uz mikroshēmas esošs vara karstuma izkliedētājs un oglekļa dzesēšanas pamatnes.
Rezultātā tālrunim ir lieliska dzesēšanas sistēma, kas ļauj uzturēt par 50% augstākus taktātrumus nekā standarta viedtālruņa mikroprocesors, kas spēj uzturēt maksimālo taktātrumu 5X ilgāk nekā parasta dzesēšanas sistēma. Tāpat papildu dzesēšanai piedāvājam ārēju, noņemamu AeroActive dzesētāju brīžiem, kad sokas īpaši karsti. Sakarsušas rokas un izbojāti mači ar GameCool paliek pagātnē!
ROG tālrunis pat grūtāko maratonu laikā sniedz pastāvīgus, plūstošus un stabilus kadru ātrumus bez aiztures. Un tā kā ātrums nenozīmē neko brīžos, kad ir lēns internets, ROG tālrunī ir iebūvēta ultra ātra bezvadu savienojuma sistēma, ieskaitot Cat 16 LTE un pēdējo gigabita klases 60 GHz 802.11ad Wi Fi.
ROG tālruņa lietotājiem ir viegli sasniegt optimālu spēļu darbību, izmantojot īpašo X režīmu. Tikai viens uzsitiens atbrīvo visu fonā esošo operatīvo atmiņu un to iedala spēlēm, optimizē spēļu datu apstrādes veiktspēju un palielina AeroActive dzesētāja efektivitāti. Tāpat X režīms novērš operatīvās atmiņas aprijošo un baterijas iztukšojošo lietotņu aktivitāti, balstoties uz modificējamu lietotņu sarakstu.
Nepārspējama attēla kvalitāte
Labākais spēļu tālrunis ir pelnījis labāko displeju. ROG tālrunis izmanto ultra ātro AMOLED displeju ar 90 Hz atsvaidzes intensitāti un neticamo 1 ms pikseļa reakcijas laiku, nodrošinot no aizmiglojumiem brīvu attēlu, kas ir plūdens kā zīds. Tā plašā 108,6% DCI P3 krāsu gamma ļauj krāsām būt neaprakstāmi dzīvīgām, tāpēc spēlē redzamā pasaule izskatās tik krāšņa, cik izstrādātājs iecerējis. Turklāt, paaugstinātas dinamikas (HDR) attēls ar 10 000:1 kontrasta attiecību atklāj katru ēnā paslēpušos detaļu.
Pilnīga kontrole
Jebkurā spēlē ceļu līdz uzvarai bruģē precīza kontrole, tāpēc fizisku pogu trūkums bieži traucē spēles gaitā. ROG tālrunis ir projektēts tā, lai spēlētājiem sniegtu pilnīgu kontroli un konsolei līdzīgu spēles pieredzi, kā pamatā ir trīs unikāli virsskaņas AirTrigger skārienjūtīgie sensori.
Divi no šiem ārkārtīgi jutīgajiem sensoriem ir optimizēti kā kreisais/labais slēdzis displeja augšdaļā – spēlēšanai ainavas režīmā (trešais ir paredzēts izmantošanai portreta režīmā). Turklāt tie ir pilnībā programmējami un ļauj aktivizēt jebkuru uz ekrāna esošu darbību: tēmēšanu, šaušanu, inventāra izvēli. Jebko, kam parasti nepieciešams uzsitiens uz ekrāna. Ar ROG tālruni spēlētājam atbrīvojas divi pirksti, ar kuriem papildus kontrolēt spēles gaitu, kamēr pretiniekam īkšķi ir aizņemti. AirTrigger tehnoloģija izmanto ultraskaņu, tāpēc pietiek ar pavisam vieglu pieskārienu – tikai 20 g. Konkurentu skārienjutīgo kontroļu aktivizēšanai nepieciešams četras reizes lielāks spēks. Moderns taustes aktuators nodrošina spēcīgu, taktilu, atgriezenisku reakciju pilnīgai imersijai spēlē.
Tālruņa uzlāde spēles laikā var apgrūtināt tās procesu. Lai no tā izvairītos ROG tālrunī, spēlējot ainavas orientācijā, optimizēts viss izkārtojums. Tam ir ierīkota papildu malā esoša īpaša USB C™ ligzda, kas atbalsta tiešo uzlādi, HDMI izvadi, gigabita LAN un austiņas. Pievienojot AeroActive dzesētāju, pieejama malā pievienotā USB C ligzda un 3,5 mm austiņu ligzda netraucētai spēles baudīšanai. Tāpat malā esošais savienojums tiek izmantos ekskluzīvajiem paplašinājuma moduļiem, ieskaitot mobilās darbvirsmas dokstaciju un TwinView dokstaciju.
Projektēts kaujai
ROG tālrunis ir pasaulē pirmais tālrunis ar ASUS Aura RGB apgaismojumu ar izgaismotu aizmugurē esošo ROG logotipu, kas atspoguļo visas varavīksnes krāsas dažādos režīmos: statiskā, “elpojošā”, mirgojošā vai starp krāsām cirkulējošā režīmā. Gaismas efektus iespējams mainīt, ienākot zvaniem vai paziņojumiem u.c., tādējādi ROG tālrunim piešķirot unikālu personalitāti.
ROG tālruņa ārkārtīgi jaudīgos priekšpusē esošos stereo skaļruņus darbina viedie pastiprinātāji, kuri paaugstina skaļumu un samazina skaņas kropļojumus, savukārt pati audio sistēma atbalsta 24 bitu/192 KHz augstas kvalitātes audio atskaņošanu. DTS Headphone:X™ sniedz teātra kvalitātes virtuāli telpisku skanējumu austiņās, tāpat tiek atbalstīts augstas precizitātes audio, izmantojot Bluetooth®.
ROG tālrunis ir paredzēts, lai spētu tikt galā ar spēļu augstajām prasībām, un ir nodrošināts ar 4000 mAh bateriju. Pievienotais ROG tālruņa strāvas adapters atbalsta ASUS HyperCharge tiešās uzlādes tehnoloģiju, palīdzot sniegt vairāk jaudas (līdz pat 20 W) īsākai un drošākai uzlādei, kas tāpat nozīmē, ka ROG tālrunis uzlādes laikā saglabājas vēsāks.
Nebeidzamas iespējas
ROG tālrunis sniedz unikālu un pēc izvēles iegūstamu papildu perifēriju klāstu, kuru mērķis ir mobilo spēļu pieredzi pacelt jaunā līmenī.
Lieliskā TwinView dokstacija ROG tālruni pārvērš par jaudīgu divu ekrānu konsoli pilnīgākai spēļu spēlēšanas pieredzei un dzīvajai straumēšanai. Tāpat arī 6 collu AMOLED (2160 x 1080) palīgekrāns ir lieliski piemērots ekrāna sadalīšanai divās daļās un dzīvās straumēšanas veikšanai, paplašinātai spēles atveidošanai vai grupas komunikācijai. Tas iekļauj uz priekš vērstu skaļruņu sistēmu, divas papildu slēdža veida pogas, duālu taktilas atgriezeniskas reakcijas dzini, uzlabotu dzesēšanas sistēmu un ietilpīgu 6000 mAh paplašinātu bateriju paku.
Mobilās darbvirsmas dokstacija ļauj spēlētājiem savu ROG tālruni pievienot pie ārēja 4K UHD monitora, peles un klaviatūras. ROG tālrunis var tikt izmantots kā papildu ekrāns, kas ar vadu pievienots pie gigabita LAN tīkla un caur SP/DIF izeju nodrošina 5.1. kanālu telpiskās skaņas sistēmu.
Ar Gamevice vadības ierīci un WiGig dokstaciju, izmantojot 60 GHz 802.11ad Wi Fi, ROG tālrunis pārtop par portatīvu konsoli ar pilnu fizisko spēļu kontroles inventāru un minimālu bezvadu displeja savienojuma gaidīšanas laiku netraucētai spēlēšanai uz lielā ekrāna, kas ir nevainojami, esot kompānijā. Tam ir divas analogas kursorsviras, kreisais un labais šaušanas slēdzis un plecu pogas, virzienu pogas, A,B,X,Y un L3, R3 pogas.
PIEEJAMĪBA UN CENA
ASUS ROG tālrunis Latvijā būs pieejams gada otrajā pusē.
Par ROG
„Republic of Gamers” (ROG) ir ASUS pakārtota preču zīme, kas veltīta pasaulē labākās spēļu aparatūras un programmatūras izstrādei. ROG tikai izveidots 2006. gadā un piedāvā pilnu inovatīvu produktu klāstu, kas ir ieguvuši atpazīstamību savas veiktspējas un kvalitātes dēļ. Starp šiem produktiem ir pamatplates, grafikas kartes, portatīvie datori, galddatori, monitori, audio aprīkojums, maršrutētāji un perifērijas ierīces. ROG piedalās un sponsorē lielus starptautiskus spēļu pasākumus. Tā aprīkojums ir izmantots simtiem virstaktēšanas rekordu uzstādīšanā, bet spēlētāji un entuziasti visā pasaulē joprojām tam sniedz priekšroku. Uzzini vairāk par čempionu izvēli http://rog.asus.com.

Leave a Comment