Atbrīvojamies no šīm lietām pirms Jaunā gada, lai Jaunais gads būtu veiksmīgs

3. Piemiņas lietas. Protams, katram no mums ir tādas vai citas lietas, kuras vienkārši negribas izmest. Tās var būt figūriņas, biļetes, rotaļlietas un  citi sīkumi, kas saglabā neaizmirstamus mirkļus. Šīs lietas var atstāt, bet to krājumus var arī retināt.

Bezgalīgus gliemežvākus, milzīgu daudzumu magnētu un atslēgu piekariņus var viegli uzdāvināt, jo diez vai tos izdosies izmantot. Ir vērts atstāt tikai sirdij visdārgākās lietas, nepārblīvējot telpu un viegli atbrīvojoties no visa, kas sāka traucēt vai nepatikt.

4. Grāmatas un žurnāli. Daudzi no mums mājās glabā milzīgu daudzumu papīra izstrādājumu, no kuriem daži nogulsnējas plauktos bez turpmākas lietošanas.

Pirms Jaungada brīvdienām viņu rindas ir vērts retināt – grāmatas, kuras vairs negribas lasīt, var viegli pārdot tālāk vai aiznest uz bibliotēku, savukārt žurnālu kaudzes nodot otrreizējai pārstrādei. Ja tajos ir svarīgas piezīmes, tās var izgriezt un saglabāt nelielā mapē.

Šāda “tīrīšana” būs laba, jo papīrs aizņem daudz vietas, kā arī regulāri jātīra putekļi.

Lasi arī: Vīrs par mani smējās, jo nopirku vecu olu krāmu tirgū, bet tad tā atvērās

5. Salauztas lietas. Bieži vien mums ir aprīkojums, ko plānojam salabot, bet mēs to nekad nedarām. Veci mobilie tālruņi, izdedzis tosteris, nevajadzīgs mikseris vai milzīgs virtuves kombains, kas aizņem pusi skapja – tas viss vienkārši var izrādīties sadzīves atkritumi.

Jūs varat pārvaldīt šīs lietas gudri, izglābjot sevi no nepieciešamības atkal un atkal pārkārtot lietas un apsolīt tās izmantot, salabot, ziedot vai pārdot. Tas jādara nekavējoties, lai nepiedzīvotu sirdsapziņas sāpes.

Katrā mājā ir lietas, kurām pienācis laiks atstāt telpas. To trūkums pozitīvi ietekmēs  mājas enerģiju, kā arī atbrīvos jūs no daudzu stundu tīrīšanas.

Tīra un sakopta māja iepriecinās, un vēlme uzkrāt jaunus krāmus pamazām izzudīs.

COMMENTS

Leave a Comment