Atceries Brendu Volšu no seriāla “Beverlihilza 90210”? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

landscape_ustv-shannen-doherty-beverly-hills-90210-1

Ja atceries 90. gadu populāro jauniešu seriālu “Beverlihilza 90210” (Beverly Hils, 90210), tad spilgtā atmiņā Tev noteikti ir palikusi arī viena no tā varonēm – Brenda Volša, kuru atveidoja populārā aktrise Šenona Dohertija, un Tu noteikti vēlies redzēt, kā viņa pa šiem gadiem ir mainījusies!

Dohertija pasaules uzmanību un slavu ieguva 90. gadu sākumā tieši ar Brendas Volšas lomu seriālā “Beverlihilza 90210”.  Pēc ceturtās sezonas viņa seriālu pameta, taču viņas slavas laiks nebeidzās, jo pēc pāris gadiem viņa ieguva Prū Halivelas lomu vēl vienā ļoti populārā seriālā “Amulets” (Charmed), ko droši vien daudzi no mums ir arī skatījušies! Trešās sezonas beigās viņa no šī seriāla aizgāja dēļ tā, ka viņai radās nesaskaņas ar ekrāna partneri Alisu Milano. Pēc tam Dohertija ir piedalījusies daudzos citos seriālos, filmās un šovos, kas viennozīmīgi viņai ir nesuši panākumus un slavu.

Lasi vēl: Atceries Dilanu Makeiju no seriāla “Beverlihilza 90210”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

2014. gadā Dohertija ar savu draudzeni no seriāla “Amulets” Holliju Mariju Kombsu izveidoja kopīgu realitātes šovu, ko sāka pārraidīt pagājušajā gadā. Mīlestībā viņai ir gājis kā pa kalniem un lejām – divreiz šķīrusies, bet tagad precējusies ar fotogrāfu Kurtu Isvarenko. Arī Vese***a diemžēl viņai nav tā labākā, jo jau kopš 1999. gada viņa sirgst ar Krona slimību un pagājušajā gadā viņai atklāja krūts vēzi, taču Dohertija savos 44 gados vēl joprojām ir burvīga un apburoša sieviete!

 

Šķir nākamo lapu, lai apskatītos, kā viņa ir mainījusies no “Beverlihilzas 90210” laikiem

Leave a Comment