Atceries filmu “Kapteinis āķis”? Ieskaties, kā tagad ir izmainījušies tajā spēlējošie aktieri!

Dante Basko (Rufio)

9

Rufio ir viens no aktieriem, kuriem šobrīd ir ļoti aizņemta aktiera karjera. Tu viņu noteikti atceries un esi redzējis vēl kādā filmā!

Bobs Hoskins (Smē)

10

Filmā Hoskins spēlēja kapteiņa Āķa “labo roku”. Drīz pēc šīs filmas uzņemšanas viņš ieguva Mario lomu filmā “Super Mario Bros”. 2014. gadā viņam tika diagnosticēta Parkinsona Sli**ba un viņš nomira. Viņa pēdējā filma bija “Snow White And The Huntsman”.

Izaks Robinsons (Pokets)

11

Savu karjeru Pokets sāka ar “Kapteini āķi”, un viņa nākamais projekts bija “Dead at the Box Offcie” 2015. gadā.

Čārlijs Korsmo (Džeks)

12

Viņš ir viens no daudzajiem aktieriem, kurš pēc šīs filmas pameta aktiera karjeru un atrada citu darbu. Viņam šobrīd ir 37 gadi un viņš ir jurisprudences pasniedzējs Klīvlendā. 

Dastins Hofmans (Kapteinis Džespers Āķis)

13

Ne visi cilvēki ir pamanījuši, ka Dastins Hofmans bija kapteiņa lomas attēlotājs, daudzi viņu bija jaukuši ar Džordžu Klūniju. Vēlāk dzīves laikā viņš ir filmējies ļoti daudz populāros projektos. 

Džūlija Robertsa (Skārdulīte)

14

Skārdulīte diezin vai kāds var aizmirst. Vēlāk Robertsa ir filmējusies daudz populārās filmās un pat saņēmusi Oskara balvu kā labākā aktrise. 

Ambera Skota (Megija)

15

Mazā, mīļā Megija nu ir izaugusi par īstu skaistuli. Viņa nav strādājuši kopā 1995. gada, un pēdējais, kas par viņu ir dzirdēts, ir tas, ka viņai ir bijis izlaidums pirms desmit gadiem. 

Megija Smita (Vendija)

16

Šo aktrisi tu noteikti vislabāk pazīsti ar lomu “Harijā Poterā”.

Robins Viljamss (Pīters)

17

Viljamss bija aktieris, kurš spēja sasmīdināt gandrīz ikvienu cilvēku. Viņš bija lielisks aktieris, tomēr nesen ļoti negaidīti aizgāja no šīs pasaules.

Avots: wittyfeed.com

Leave a Comment