Sešas nianses, kas Tev būtu jāzina par vīrieša kreklu

 Krekli_kopeja_bilde

Vai kādreiz iedomājies, ka izvēloties savam mīļotajam kreklu, īpaša vērība ir jāpiešķir krekla detaļām?

Lai nepazustu plašajā kreklu dizainu piedāvājuma klāstā, lūdzām ateljē BG Suits pārstāvim Guntaram Gribustam iepazīstināt ar galvenajām niansēm, pēc kurām var noteikt krekla kvalitāti un vērtību.

“Manuprāt, mēs nenovērtējam krekla nozīmi vīrieša koptēlā. Dizaineris Toms Fords ir teicis, ka labs apģērbs liecina par labām manierēm. To pašu var attiecināt arī uz kreklu – pietiek ar vienu krekla dizaina detaļu, lai šis apģērbs piedotu valkātājam eleganci un šarmantumu, taču var notikt arī pretējais – maza nianse un valkātājs būs apģērbies neatbilstoši pasākuma prasībām”, stāsta Guntars Gribusts.

 

Krekla apkaklīte

Krekla apkaklīte ir viena no noteicošajām detaļām krekla izvēlē. Nereti BG Suits klienti izvēloties krekla dizainu, īsti nezin kādai apkaklītei dot priekšroku. Svarīgākais nosacījums izvēloties apkaklīti ir apzināt kādos gadījumos krekls tiks vilkts – ar kaklasaiti, ar tauriņu vai bez aksesuāriem, jo katrs no BG Suits piedāvātiem apkaklītes veidiem ir paredzēts noteiktam pielietojumam. BG Suits saviem klientiem sniedz iespēju izvēlēties arī apkaklītes platumu, kas klasiskiem krekliem atšķiras atkarībā no krekla dizaina un kakla izmēriem.

apkaklites

 

Piedurkņu atloki

Piedurkņu atloku stils ir otra svarīgākā detaļa krekla dizaina izvēlē, jo tie nosaka krekla valkāšanas mērķi. Ar pogas aizdari BG Suits iesaka izvēlēties kreklus, kurus vīrietis nēsā ar brīvā stila apģērbu. Ir iespējams piedurkņu atlokus darināt ar vairākām pogām, tādējādi padarot kreklu modernāku. Savukārt, piedurkņu atloki ar aproču pogām ir labākā izvēle, kombinējot kreklu ar uzvalku. Ar aproču pogu palīdzību katrs vīrietis var pasvītrot savu individualitāti un to izskats liecinās par nēsātāja labajiem paradumiem.

aproces

 

Kreklu kabata

Vai man ir nepieciešama krūšu kabata kreklam? Šādu jautājumu BG Suits klienti uzdod samērā bieži. Atbilde ir pavisam vienkārša – ja Jūs kabatu neizmantosiet, tad noteikti to nevajag atzīmēt pie krekla pasūtīšanas, jo klasiskam kreklam krūšu kabata var piedot mazāk formālu izskatu. Savukārt, ja krekls ir darināts ar krūšu kabatu, tad noteikti nevajadzētu to izmantot smagu priekšmetu ievietošanai, jo tas var sabojāt kopēju vīrieša vizuālo tēlu.

kabatas

 

Krekla aizdare

Populārākais krekla aizdares veids ir aizdare ar redzamām pogām. Aizdares visbiežāk ir gatavotas no viena vai vairākiem auduma slāņiem. Tas tiek darīts ar mērķi, lai atbalstītu un nostiprinātu kreklu, kā arī lai krekls perfekti piegulētu augumam. Ja krekls tiek valkāts bieži, tieši aizdarei ir nozīme, lai tas nezaudētu savu stingrību. Aizdare, kur pogu daļa ir slēpta, BG Suits iesaka izvēlēties krekliem, kurus klients kombinēs ar tauriņu un svinīgu uzvalku (smokingu vai formālu viena toņa uzvalku).

aizdare

 

Krekla aizmugures daļa

Iegādājoties kreklus, izvēlēties var ar ielocēm muguras daļā vai bez. Pēc ķermeņa izmēra šūtajiem krekliem BG Suits drēbnieks lieto krekla ieloces pēc nepieciešamības, atkarībā no klienta ķermeņa formas un nēsāšanas paradumiem. Visbiežāk ieloces tiek izmantotas, ja klients kreklu vēlas pieguļošu. Brīvāka piegriezuma krekliem ieloces neizmanto, jo tās lielāka auguma nēsātājam ļauj justies brīvāk.

aizmugure

 

Monogrammas

BG Suits saviem klientiem piedāvā izšūt monogrammu uz krekla piedurkņu atlokiem. Sākotnēji monogrammas radušās kā veids, lai identificētu kreklus sabiedriskajās veļas mazgātavās. Taču individuāli darinātam kreklam monogramma ir kļuvusi par smalku veidu, kā vīrietis var izcelt sava apģērba individuālo pieeju.

monogramm

 

BG Suits piedāvā augstākās kvalitātes individuāli darinātus uzvalkus no vairāk kā 1000 dažādiem dabīgiem audumiem, kreklus, ziemas un rudens mēteļus, apavus un aksesuārus dzīves labākajiem mirkļiem vai ikdienas nēsāšanai. Katram klientam tiek izgatavots individuāls pakaramais, rūpējoties par apģērba ilgdzīvi. Apģērbu darināšanā tiek ieguldītas zināšanas trešajā paaudzē, bet BG Suits apavi ir īsts meistardarbs, jo katra detaļa ir roku darbs apvienojumā ar augstākās kvalitātes govs ādu.

 

BG Suits drēbnieka vizītes organizē reizi divos mēnešos, lai noņemtu mērus jauniem klientiem. Tuvākā vizīte ir plānota no 12. līdz 14. jūlijam.

 

Plašāku informāciju Jūs varat iegūt www.bgsuits.com, Facebook profilā vai zvanot pa tālruni 22888225.

BG-suits-e-mail

Leave a Comment