Atceries Moniku no seriāla “Draugi”? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

f4asdasdasd

Vai atceries 90. gadu sākuma kulta seriālu “Draugi” (Friends)? Ja jā, tad Tev noteikti atmiņā ir palicis arī Monikas Gelleres tēls, kuru atveidoja izskatīgā aktrise Kortnija Koksa, un Tu noteikti vēlies uzzināt, kā viņa pa šiem gadiem ir mainījusies!

1994. gadā Koksa piedalījās seriāla “Draugi” atlasē, kandidējot uz Reičelas Grīnas lomu, taču vēlāk šai lomai tikai piesaistīta Dženifera Anistone, bet Kortnijai tikai Monikas loma, ar kuru tad viņa arī strauji kļuva populāra un kopā ar savām seriāla partnerēm kļuva par visu laiku visaugstāk apmaksātajām seriālu aktrisēm.

Viņa ir piedalījusies arī filmā “Kliedziens”, visās tās daļās, tur viņa arī satika savu vīru, ar kuru jau kopš 2013. gada ir šķīrusies, bet no kura viņai ir meita, kuras krustmāte, starp citu, ir tieši Dženifera Anistone. Šobrīd viņa satiekas ar mūziķi no grupas “Snow Patrol”. Kortnijai jau 51 gads, taču viņa izskatās vienkārši apburoši – viņa ir tikpat iekārojama, seksīga un sievišķīga kā seriāla “Draugi” pirmsākuma laikā.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā Monikas Gelleres lomas atveidotāja izskatās tagad

Leave a Comment