Atpazīstama persona izliek video kā vannojās kaila ar saviem bērniem: ”Tas nav pieņemami, bērni vairs nav mazi”

Krisija Teigena vietnē “Instagram” publicēja pašbildi, atrodoties kopā ar saviem bērniem – piecgadīgo Lunu un trīsgadīgo Mailzu – vienā vannā. Attēla komentāru sadaļā izcēlās diskusijas par to, cik ētiska ir šāda aktivitāte kopā ar bērniem.

Attēls publicēts ar aprakstu: “Not pictured: endless bickering” (“Bildē nav iekļauts: bezgalīgā ķildošanās”). Pēc bildes publicēšanas komentāros aizsākās asas diskusijas.

“Nē! Dēla priekšā tas nav pieņemami,” rakstīja viens komentētājs. Tikmēr cits: “Ķildošanās bērnu starpā ir normāla. Vannošanās kopā ar bērniem gan nav.”

Vēl viens komentārs vēstīja: “Dažus savas dzīves aspektus vajadzētu paturēt pie sevis, Krisij.” Daudzi sekotāji uz fotogrāfiju reaģēja arī pozitīvi, raksta apollo.lv

Lasi vēl: Beidzot ir zināms vai Arnim Cimdaram tiešām bijis viltots Co**d-19 sertifikāts

Kāds sekotājs rakstīja: “Būšana kailam nav seksuāla, izņemot tad, ja tu pats dari kaut ko seksuālu, kamēr esi kails. Ja tu domā, ka zēns, skatoties uz savas mammas kailo ķermeni, iztēlosies seksuālas domas, tad tas vairāk liecina par tavu izvirtību nekā par kaut ko citu. Kails ķermenis ir dabisks.”

COMMENTS

Leave a Comment