Brīdina par bīstamu vietu Latvijā, kurā cieta bērns: ”Troksnis bija labi dzirdams”

Jelgavnieki vāc parakstus cerībā, ka Ošu un Riekstu ceļu krustojumā pašvaldība beidzot uzliks kādu ceļa zīmi. Pirms pāris dienām tur negadījumā iekļuva māte ar zīdaini, turklāt, pēdējo mēnešu laikā, tā nav vienīgā avārija bīstamajā vietā, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Jelgavā, vietā, kur mijas Ošu un Riekstu ceļi, brauktuve atgādina slidotavu, sūdzas vietējie. Tas, iespējams, bija viens no iemesliem, kāpēc tur nesen avarēja divi auto. Nespējot izšķirties, kuram no braucējiem krustojumā ir priekšroka, pēc sadursmes viens no spēkratiem iegāzās grāvī.

Vīrietis, kas sēdēja pie stūres tumšākajam auto, uzreiz izlēca no salona un skrēja palīgā cietušajiem. Tika izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD).
Par spīti ātruma ierobežojumam, video materiālā izskatās, ka vīrieša vadītā automašīna traukusies ātrāk, nekā atļauts.

Arī vietējie iedzīvotāji stāsta, ka autovadītāji bieži vien neievēro noteikto maksimālo braukšanas ātrumu 30 km/h un labās rokas principu.

Blakus mājas iemītniece, kāda pensionāre, dzirdēja avārijas troksni, taču spēkratiem tuvāk negāja. Viss bija labi redzams no viesistabas loga, raksta tautaruna.nra.lv

Lasi vēl: Atpazīstama persona izliek video kā vannojās kaila ar saviem bērniem: ”Tas nav pieņemami, bērni vairs nav mazi”

“Troksnis bija labi dzirdams. Pēc tam dzirdēju, kā divas mediķu brigādes piebrauc. Redzēju sievieti ar bērnu, vienam no viņiem laikam palika slikti, nezinu, kuru aizveda mediķi. Mazs bērns, tāds, kuru tur rokās. Nezinu, cik gadu vecs, varbūt divi vai trīs,” stāsta kaimiņiene.

Viņa uzsver, ka laikā, kad brauktuvi klāj ledus, no mājas vispār iziet nevajadzētu: “Es tikai visu laiku domāju, ka tik mani kādu dienu nenotriec.”

COMMENTS

Leave a Comment