Zobu sāpes: Ātrākie veidi un tautas līdzekļi, kā atbrīvoties no zobu sāpēm

Zobu sāpes ir pazīstamas gandrīz ikvienam. Tas var rasties dažādu iemeslu dēļ. Un ne vienmēr ir iespējams nekavējoties konsultēties ar ārstu, un sāpju zāles vienkārši nevar būt pie rokas.

Neizturamas zobu sāpes

Šādos gadījumos cilvēku līdzekļi var būt diezgan efektīvi un ātri, rīkojoties.

Zobu sāpes: Universālie līdzekļi

Ja sāpju cēlonis jums nav zināms, izmēģiniet nākamo skalošanu.
Paņemiet pusi ēdamkarotes zaļās tējas, pagatavojiet glāzē verdoša ūdens un atstājiet 10 minūtes. Tad pievienojiet pagatavotajā tējā rīvētas 5 ķiploku daiviņas. Ļauj šim maisījumam pastāvēt vēl 10 minūtes, nosusināt un izskalot slimo zobu. Sāpes mazinās dažas minūtes pēc procedūras. Jūs varat to atkārtot visu dienu neierobežotu skaitu reižu.

Lasīt arī:  Sāpju ABC. Kas ir sāpes un kā ar tām cīnīties

Jūs varat izmantot sāls, ķiploku un sīpolu maisījumu. Lai to sagatavotu, ņem vienu tējkaroti sāls, daiviņu rīvētu ķiploku un, visbeidzot, sarīvētus sīpolus. Samaisiet to visu un novietojiet to uz slimā zoba, pārklājiet to ar kaut ko – piemēram, vati.

Vēl viena iespēja – skalot ar siltu sāls un joda šķīdumu. Lai to izdarītu, izšķīdina 1 tējkaroti galda sāls un 7 pilienus joda 250 mililitros karstā ūdens. Kad sāls pilnīgi izšķīst ūdenī, izskalojiet zobu ar iegūto šķīdumu. Pēc apmēram piecām minūtēm sāpes rimsies. Tomēr jāatceras, ka dienā nedrīkst veikt vairāk kā trīs reizes.

Labs veids, kā atbrīvoties no zobu sāpēm, ir spirta valerijāņu tinktūra. Ja mājās ir tāda tinktūras pudele, pielieciet nelielu kokvilnas gabalu un novietojiet to uz slimā zoba. Ja sāpes atkal parādās, mainiet vati.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment