- Zemene, laima un gurķis. Sagriezt vienā glāzē zemenes, bet otrā gurķi. Un pievienot 2 laimas. Sarīvēt piparmētru lapas un iegūto masu salikt vienā lielā traukā un uzliet pa virus ūdeni. Vra nedaudz samīcīt un atstāt, lai ievelkas uz stundu.
- Mellenes un citrusaugļi. Ielikt aukstā ūdenī divus citrusaugļus, pievienot samīcītas mellenes, un ļaut lai viss ievelkas aptuveni vienu stundu.
- Avenes, roze un vanilīns. Glāzi aveņu sajukt kopā ar pārējām sastāvdaļām un ļaut lai uz diennakti ievelkas šis dzēriens.
- Arbūzs un piparmētra. Puskilogramu samīcītu arbūzu apliet ar aukstu ūdeni, un pievienot piparmētru. Pēc pāris stundām kokteili jau var dzert. Lai pastiprinātu garšu porcijas ir jāpalielina.
- Greipfrūts un rozmarīns. Pusi greipfrūta un nedaudz zaļuma ievietot stikla traukā ar aukstu ūdeni. Un atstāt uz vienu nakti.
- Kivi un gurķis. Blenderī sasmalcināt 6 gab. kivi un vienu gurķi. Var pievienot cukura pulveri, skaties pēc garšas. Un sajauc masu kopā ar 6 glāzēm ūdens.
- Mango un laima. Virtuves kombainā sajukt sagrieztus mango un izspiest 60g laima sulas. Un ieliet aukstā ūdenī masu. Ja ir vēlme vari pievienot cukuru.
Avots: www. womenssecrets.me