Bagātības talismanu horoskops katrai zodiaka zīmei

Bagātības talismans Uguns stihijai

Auns, Lauva un Strēlnieks ir Uguns stihijas zīmes. Viņu organismā plūst spēcīga enerģija, kas tā vien mutuļo, tiecoties izlauzties, bet tai nav noteiktas un pareizas virzības. Šajās zīmēs dzimušie cilvēki līdzinās baterijām, kas bezmērķīgi tērē enerģiju.

Lauvas, Strēlnieka un Auna bagātības talismanam jābūt no metāla. To var izmantot dažādi, bet labākais naudas piesaistīšanas veids — nēsāt to kā rotaslietu. Vislabākā izvēle ir zelta gredzens. Sievietes var valkāt kaklarotas, gredzenus, auskarus, bet vīriešiem veiksmi nesīs zelta monēta.

Pēc kāzām, kad uz zeltneša parādīsies laulības gredzens, daudzu Uguns stihijas vīrieši jūt veiksmes pieskārienu, jo zelts pozitīvi ietekmē viņu auru.

Bagātības talismans Zemes stihijai

Zemes stihijas zīmes ir Vērsis, Jaunava un Mežāzis. Tās ir ļoti akurātas zīmes, kas prot krāt naudu. Ja esi dzimis šajās zīmēs, droši vien proti rēķināt, esi piesardzīgs un gudrs, bet tev grūti pieņemt svarīgus lēmumus, tam bieži pietrūkst izlēmības.

Kā zināms, sarkana krāsa paaugstina pašapziņu un liek darboties aktīvāk. Jebkurš sarkans priekšmets noderēs Jaunavai, Mežāzim un Vērsim, lai tiktu galā ar sarežģītām situācijām.

Var iegādāties arī sarkanas krāsas dārgakmeni. Tas pat nav jānēsā līdzi — atstāj to mājās drošā vietā, kur neviens neieskatīsies. Lai tas mierīgi stāv un baro tevi ar savu enerģiju.

Bagātības talismans Gaisa stihijai

Vējainās, brīvās jeb Gaisa stihijai piederošās zīmes ir Svari, Ūdensvīri un Dvīņi. Viņi bieži ir ļoti talantīgi un attīstīti, pat vairākās atšķirīgās jomās. Viss viņiem nepieciešamais šai pasaulē nāk ar lielām grūtībām, tāpēc talismana palīdzība ir gandrīz obligāta.

Starp citu, finansiālā veiksme Gaisa stihijas zīmēm ir visai otršķirīga. Nauda pati plūdīs pie šiem cilvēkiem, kad viņi atradīs savu vietu pasaulē un kļūs pašpietiekami, brīvi un neatkarīgi.

Labākais bagātības talismans Gaisa zīmei — ass, bezkrāsains priekšmets. Sievietēm lieliski derēs juvelierizstrādājumi ar asām šķautnēm: briljanti, stikls, kvarcs. Darba vietā mājās vai birojā var novietot stikla vai kristāla piramīdiņu — tā piesaistīs pozitīvu enerģiju no kosmosa.

Bagātības talismans Ūdens stihijai

Vēžiem, Skorpioniem un Zivīm jāatrodas tur, kur šajās zīmēs dzimušie jūtas labi. Viņi pastāvīgi meklē prieku un mieru. Ja tas nav iespējams, nav iespējama arī laimes sajūta.

Lai Ūdens stihijai piederīgās zīmes iegūtu bagātību, tām vispirms jākļūst neaizskaramām. Tev vajadzīgs dvēseles miers un pārliecība par sevi.

Vīriešiem bagātību palīdzēs vairot talismani enkura formā, bet sievietēm — zivs formā. Labākie materiāli ir sudrabs un platīns. Šie talismani vairo Ūdens stihijas zīmju pašapziņu, palīdzot atklāt visu to milzīgo potenciālu. Tie parādīs pareizo ceļu dzīvē saistībā ar materiālo nodrošinājumu.

la.lv

Leave a Comment