“Bailēm lielas acis.” Četras dzīves gudrības katrai Zodiaka zīmei

VĒRSIS

Jūsu bērni nepieder jums. Jūs esat trauks, caur kuru bērni nonākuši šajā pasaulē, kurš rūpējas par viņiem, kamēr viņi to nevar izdarīt paši. Māciet viņus, mīliet, atbalstiet, bet nemainiet. Katrs bērns ir unikāls, un viņiem jānodzīvo pašiem sava dzīve.

Lietas uzkrāj putekļus. Laiks un nauda, kuru tērējat lietām, jūs nemanot nogalina. Jo mazāk jums pieder, jo brīvāks esat. Pērciet ar prātu!

Jautrību mēdz novērtēt pārāk zemu. Cik bieži jūs priecājaties? Dzīve ir īsa, tā ir jābauda. Un beidziet satraukties, ko par jums domās citi. Vienkārši – izbaudiet!

Kļūdīties ir labi. Mēs bieži cenšamies izvairīties no kļūdām, aizmirstot, ka tieši tās mūs ved pie panākumiem. Vienmēr saglabājiet spēju mācīties no savām kļūdām.

DVĪŅI

Draudzība prasa laiku. Saudzējiet draudzību kā krāšņu augu. Tas atmaksāsies.

Vispirms – pieredze! Ja nespējat izlemt, pirkt dīvānu vai doties ceļojumā, vienmēr izvēlieties otro. Prieks un labas atmiņas ir nesalīdzināmi vērtīgākas par jebkuru materiālu lietu.

Aizmirstiet dusmas. Apmierinājums par to, ka esat savu nejauko garastāvokli izgāzis pār kādu, pāriet jau pēc dažām minūtēm, bet sekas var turpināties nesalīdzināmi ilgāk. Ieklausieties emocijās, un, kad uzvilnī dusmas, apzināti pasperiet soli prom no tām.

Labsirdība ir vērtība. Niecīga deva labvēlīgas uzmanības dara brīnumus ar apkārtējiem un neprasa no jums daudz pūļu. Lai būtu vēl vieglāk, centieties izdarīt ko jauku ik dienu.

VĒZIS

Ļaujiet sev būt ievainojamam, atklātam un godīgam. Tas ļaus apkārtējiem un uzticēties un dalīties ar jums savās emocijās, bet jūs varēsiet atbildēt ar to pašu.

Neradiet mākslīgas sienas, tikai lai izskatītos labāk. Ja centīsieties iespaidot citus, izliekoties par to, kas neesat, varat piedzīvot nepatīkamus brīžus, jo ļaudis diezgan labi redz cauri apmānam.

Būt sportiskam ir labi, jo tas nostiprina ne tikai fiziski, bet arī morāli un emocionāli, uzlabo veselību, izskatu un garastāvokli. Sports ir zāles pret visām slimībām.

Aizvainojums rada sāpes un Sli**bas. Atlaidiet to. Cita ceļa vienkārši nav.

LAUVA

Kaislība uzlabo dzīvi. Ja atradīsiet iemīļotu nodarbošanos, ikviena diena kļūs par dāvanu. Ja vēl neesat to atradis, padariet meklējumus par galveno nodarbošanos.

Ceļojumi sniedz pieredzi un paplašina apziņu. Ceļojumi padara jūs interesantāku, gudrāku un labāku. Tie māca saprasties ar citiem ļaudīm, viņu paradumiem un kultūrām.

Nē, jums ne vienmēr ir taisnība. Mēs tikai domājam, ka zinām atbildes uz visiem jautājumiem, taču tā nav. Vienmēr ir kāds, kurš kādā jomā orientējas labāk.

Arī tas pāries. Lai kas notiktu dzīvē, viss ir pārejoši. Laiks dziedē, viss mainās.

JAUNAVA

Jūs pati nosakāt savu likteni. Dzīve bez mērķa ir garlaicīga. Izšķirieties, kas jums svarīgi, un veidojiet dzīvi ap to.

Nereti ir labi riskēt. Lai mainītu dzīvi, nākas riskēt. Ir gadījumi, kad tikai riskantu lēmumu pieņemšana palīdzēs jums izaugt.

Pārmaiņas vienmēr ir uz labu. Dzīve mainās, nevajag tam pretoties. Nebaidieties no pārmaiņām, peldiet pa straumi un uztveriet dzīvi kā piedzīvojumu.

Domas ir nereālas. Arī biedējošās un negatīvās. Neticiet tām. Domas ir iluzoras, tās nenosaka realitāti, ja vien tām pati nepalīdzēsiet.

Lasi vēl: Visātrākais veids, kā kādu nokaitināt, balstoties uz viņa Zodiaka zīmi

SVARI

Nē, jūs nevarat kontrolēt citus. Mēs vēlamies, lai apkārtējie rīkotos tā, kā vēlamies, taču mēs nevaram mainīt citus cilvēkus. Cieniet katra cilvēka unikalitāti un neatkarību.

Jūsu ķermenis ir svētnīca. Katrs no mums kaut ko savā ķermenī ne īpaši mīl, tomēr ķermenis ir vienīgais, kas pieder mums vien. Saudzējiet to, izturieties pret to ar cieņu!

Pieskārieni dziedē. Pieskārieniem ir milzum daudz labu īpašību – tie normalizē sirds ritmu, uzlabo pašsajūtu un mazina stresu. Tā ir dāvana, kurā jādalās.

Jūs tiksiet galā. Nav svarīgi, ko tieši esat sadomājušies. Neapstrīdams ir vienīgi tas, ka jūs tiksiet galā, jo esat daudz stiprāks un gudrāks, nekā par sevi domājat. Jūs iziesiet cauri visam.

SKORPIONS

Pateicība liek cilvēkam kļūt laimīgākam, turklāt ne tikai tam, kuram pateicamies, bet arī tad, ja pateicamies paši. Tādēļ neaizmirstiet pateikt paldies par visu labo, ko saņemat.

Ieklausieties intuīcijā! Jūsu spriedumi, protams, ir svarīgi, bet intuīcija ir Skorpiona superspēja. Tā, pašam neapzinoties, izmanto jūsu dzīves pieredzi, lai atrast atbildi uz visiem jautājumiem.

Vispirms domājiet par sevi. Nekļūstiet par patmīli, bet atcerieties: vissvarīgākais cilvēks sev esat jūs pats.

Godīgums pret sevi – tā ir brīvība. Pašapmāns – acu aizmiglošana sev pašam.

STRĒLNIEKS

Ideāli un perfekcionisms ir garlaicīgi. Mūs unikālus padara mūsu atšķirības, īpatnības, fobijas un trūkumi.

Lai atrastu dzīves mērķi, jārīkojas. Tas jūs nemeklēs pats. Dariet visu iespējamo, lai atrast savu īpašo ceļu.

Ne tikai lielās lietas svarīgas, bet arī sīkumi. Mēs gaidām lielas uzvaras un sasniegumus, aizmirstot, ka tās sastāv no sīkiem, palaikam pat nepamanāmiem solīšiem. Novērtējiet tos!

Mācieties. Vienmēr. Ja domājat, ka zināt kaut vienu procentu pasaules brīnumu, jūs kļūdāties. Mācieties katru dienu, arvien centieties uzzināt ko jaunu, jo mācīšanās uztur mūs tonusā, neļauj novecot.

MEŽĀZIS

No vecuma nevar aizbēgt, mūsu ķermeņi noveco, tas nav grozāms. Labākais veids, kā šo procesu palēnināt – baudīt dzīvi un dzīvot ik dienu ar pilnu krūti.

Laulības maina cilvēkus. Tas, ar kuru saistījām savu dzīvi, ar laiku kļūs citāds, nekā brīdī, kad viņu iemīlējām. Taču arī jūs maināties! Neļaujiet, lai šīs pārmaiņas jūs pārsteidz nesagatavotu.

Raizēties ir bezjēdzīgi. Raizēties drīkst vienīgi tad, ja tas palīdz atrast risinājumu. Taču raižu daba ir tāda, ka tās tikpat kā nekad nepalīdz atrast risinājumu, tieši pretēji – raizes it kā izslēdz smadzenes. Tādēļ centieties nolikt raizes malā un paskatīties uz problēmām skaidrām acīm.

Sadziedējiet savas pagātnes brūces. Neļaujiet, lai tās ietekmē tagadni, vēl vairāk – nākotni. Neizliecieties, ka pagātnes pāridarījumi nesāp un neko nenozīmē, meklējiet palīdzību pie draugiem un profesionāļiem.

ŪDENSVĪRS

Vienkāršāk – tas nozīmē labāk. Dzīvē jau tā ir tik daudz sarežģījumu, pienākumu un pārpratumu, kas to dara sliktāku. Vienkārša dzīve dod telpu, kur elpot, priecāties un nodarboties ar to, kas sirdij tuvs.

Katru darbu dariet, cik vien labi varat. Ja gribat dzīvē kaut ko sasniegt, jums nāksies pastrādāt. Protams, gadās izņēmumi, bet nevajag uz to pārāk paļauties. Paļaujieties labāk uz sevi.

Nekad nav par vēlu. “Par vēlu” – tas ir tikai attaisnojums, lai nemēģinātu. Mērķus var sasniegt jebkurā vecumā.

Darbošanās aizdzen skumjas un dziedē nemieru, trauksmi un tieksmi novilcināt. Pārstājiet domāt un ķerieties pie darba!

ZIVIS

Atlaidiet aizspriedumus. Neiekrītiet sabiedrības viedokļa vai pārliecības tīklos. Palieciet atvērtas idejām un iespējām. Būsiet pārsteigtas, cik daudz iespēju piedāvā dzīve, ja no tām nenovēršas.

Vārdiem ir nozīme. Pirms runāt, padomājiet. Neizmantojiet vārdus, lai aizvainotu citus, īpaši tuvākos. Ja to izdarīsiet, ceļa atpakaļ var vairs nebūt.

Dzīvojiet katru dienu. Kad jums būs 90, cik laika jums vēl būs palicis?

Mīlestība – tā ir atbilde uz katru jautājumus. Mīlestība ir iemesls, kādēļ esam šeit. Tas ir spēks, kas virza pasauli. Dalieties tajā, izsakiet to katru dienu. Padariet pasauli labāku.

Pēc top.thepo.st

 

Leave a Comment