Baldonē notiks Latvijā vēl nebijis pasākums Zāles pļāvēju svētki “Sienāzis 2018”

Vai zāles pļāvēji ir domāti tikai mauriņa pļaušanai un garlaicīgai dīkstāvei kamēr ataug zāle? Baldonnietis Aigars Klucis nepavisam tā nedomā. Jau 3 gadus Aigars organizē zāles pļāvēju svētkus sev un tuvākajiem kaimiņiem. Svētkos zāles pļāvēji tiek “sapucēti” parādei, ar tiem notiek dažādas stafetes un pat ātruma izaicinājums “dragreiss”. Pie stūres sēžas arī dāmas īpašā dāmu stafetē, tādēļ izklaide visai ģimeni garantēta.
Tā kā svētkos valda milzu jautrība, tie piesaistījuši ne tikai Aigara kaimiņu uzmanību. Lielās cilvēku intereses iedrošināts un Baldones novada domes atbalstīts, Aigars nolēmis šogad organizēt mazo traktoriņu svētkus jau plašākā mērogā.
Zāles pļāvēju svētki “Sienāzis 2018″ norisināsies Baldonē 21.jūlijā Vanagkalnu estrādē. Sacensību atklāšana notiks ar svinīgu parādes braucienu līdz pat Baldones centram. 12 stundu garumā notiks dažādas aizraujošas aktivitātes – figūru izpļaušana, stafete dāmām, “dragreiss”, stafete atpakaļgaitā, brauciens ar piekabi atpakaļgaitā, kopējais starts.
Jautri būs gan dalībniekiem, gan līdzjutējiem, gan lieliem, gan maziem.
Sīkāka informācija nolikumā http://www.baldone.lv/images/userfiles/Sienazis_nolikums_final.pdf, pa tālruni 29597049 un Facebook pasākuma lapā https://www.facebook.com/events/183613972489981/. Uz tikšanos Baldonē!
Pasākumu atbalsta Baldones novada dome, Husquarna, Stokker un “Sils” dārza un meža tehnikas centrs

Leave a Comment