Bērns nepārstāja raudāt, un tad auklīte izdomāja izdarīt ko tādu, kas bērnu noveda līdz Slim**cai

Auklīte Ismelda Ramoza Mendoza no Blādensburgas, Marilandas uz pannas cepa tortillas, kamēr pieskatīja kādu 6 gadus vecu meitenīti.

Meitenīte nevarēja pārstāt raudāt, un auklīte bija tuvu histērijai, jo nezināja, kā bērnu nomierināt. Kad kāds laiks jau bija pagājis, viņa ķērās pie drastiskiem līdzekļiem, kas vēlāk viņas mātei lika saukt ātro palīdzību.

Kad māte atgriezās mājās no darba, viņa pamanīja, ka uz meitenītes kājām ir spēcīgi apdegumi – viņa nekavējoties izsauca ātro palīdzību un policiju, ziņojot par auklīti, kura noteikti bija vainojama notikušajā.

Lai gan Mendoza apgalvoja, ka viņai nav ne mazākās nojausmas, kas ar meitenīti bija noticis, māte zināja, ka tie ir meli – bērns pats sev neko tādu nespētu nodarīt.

Lasi vēl: Šī auklīte ir īsts eņģelis, jo viņas rīcība pārsteidza daudzus + aizkustinošs video

Bērna māte meitiņu nogādāja Slim**cā, kur viņai tika konstatēti otrās pakāpes apdegumi. Pol***ja izmeklēšanas gaitā noskaidroja, ka auklīte meitenes pēdas bija piededzinājusi uz pannas!

Izmeklētājs komentē, ka ikviens, kurš redzēja meitenīti pēc traumas, bija šokā, ieraugot viņas pēdiņas – tās izskatījās gluži kā uzceptas.

Lūk, kādēļ nevajag uzticēt savu bērnu kādam, kuru vispār nepazīsti!

Avots: viralnova.com

Leave a Comment