Ja tu bērnu sēdini sēdeklītī ar seju braukšanas virzienā, tev šis noteikti ir jāizlasa!

Pateicoties ļoti lielai veiksmei, visi mašīnā sēdošie izdzīvoja, bet Andželas meitām bija ļoti dažādi ievainojumi: vecākā meita, kura ir gandrīz divus gadus veca, sēdējā sēdeklītī ar skatu braukšanas virzienā, kamēr jaunākās meitas seja bija atpakaļskatā. Jaunākā meita cieta tikai no dažiem sasitumiem un zilumiem, bet vecākajai bija dzīvībai bīstami ievainojumi, ieskaitot mugurkaula lūzmus vairākās vietās. 

2

Andžela uzskata, ka vienīgais iemesls, kāpēc viņas meitas cieta tik dažādus ievainojumus, ir tas, ka viena atradās ar seju braukšanas virzienā un otra – pretējā. Nesen Andžela dalījās ar savu stāstu vietnē Facebook, lai brīdinātu par nedrošo bērnu sēdeklīšu novietojumu. Viņa rakstīja:

“Abi mani bērni cieta vienā un tajā pašā negadījumā, tomēr viņu ievainojumi bija ļoti dažādi. Es nebiju droša par to, ka bērns būtu jāsēdina sēdeklī ar skatu pretēji braukšanas virzienam, tomēr pēc avārijas es noteikti vienmēr sēdināšu viņus otrādāk, lai izvairītos no kāda cita iespējama negadījuma. Nepieļaujiet to pašu kļūdu, kādu pieļāvu es. Tas var maksāt bērna dzīvību.”

3

Šobrīd cietusī meitenīte iet cauri smagam atlabšanas procesam, tomēr ģimenei nav ne mazākās nojausmas, kad bērniņš varētu pilnībā atveseļoties.

Būsim uzmanīgi un sargāsim savu un citu dzīvību!

Avots: womansday.com

Leave a Comment