Bērnu zvaigžņu talanti: kā noteikt bērna spējas pēc dzimšanas datuma

Lauva (no 23. jūlija līdz 23. augustam)

Pēc ekspertu domām, Lauvas agrā vecumā ir dzimuši līderi saskaņā ar savu zīmi. Tāpēc jau no bērnības viņiem vajadzētu mācīt, kā pareizi veidot saziņu ar citiem. Saziņa ar pieaugušajiem un vecākiem bērniem palīdzēs atklāt viņu talantus. Viņi ātri iegūst pieredzi un gudrību.

Jaunava (no 24. augusta līdz 23. septembrim)

Jaunavas ir visdaudzpusīgākie bērni. Neviens nevar iepriekš precīzi noteikt savus talantus. To var izdarīt tikai ar izmēģinājumu un kļūdu palīdzību. Šiem zēniem un meitenēm ir jāļauj izmēģināt spēkus kaut ko citu, nevis kritizēt par neveiksmēm.

Svari (no 24. septembra līdz 23. oktobrim)

Svariem nevajadzētu aizliegt sazināties ar dažādiem bērniem – lai viņi ir huligāni vai nevienam netīkamu vecāku bērni. Cenšoties izolēt Svarus no komunikācijas, vecāki padara tos noslēgtus, atņemot viņiem svarīgāko talantu – draudzēties visur un jebkuros apstākļos.

Skorpions (no 24. oktobra līdz 22. novembrim)

Skorpioni bērnībā ir ļoti impulsīvi. Viņiem ir vajadzīga darbība, kas viņiem palīdzēs koncentrēties un aizmirst par visu pasaulē. Tas varētu būt interesants darbs. Skorpioniem ir dvēsele dziedāt, spēlēt mūzikas instrumentus un zīmēt.

Strēlnieks (no 23. novembra līdz 21. decembrim)

Šiem bērniem, tāpat kā pieaugušiem Strēlniekiem, ir vajadzīga brīvība. Labāk tos neturēt mājās un nepiesiet pie sevis, neierobežot. Protams, dažreiz arī viņiem ir vajadzīga kontrole, bet ne totāla un visu aizliedzoša. Vecāki, kuri ir gatavi būt viņu draugi, nevis aizbildņi, palīdzēs Strēlniekam kļūt veiksmīgam dzīvē.

Lasi arī: Marss Lauvā no 20. maija līdz 9. jūlijam: sarkanās planētas priekšrocības zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Mežāzis (no 22. decembra līdz 20. janvārim)

Šie bērni ir lēni, tāpēc piespiest viņus sportot noteikti nav tā vērts. Viņu talants ir tādās zinātnēs kā matemātika, fizika vai ķīmija. Lai viņus ieinteresētu, jums jāiepazīstas ar šādu zinātņu pamatiem. Šie ir ļoti gudri bērni, tāpēc viņi visos iespējamos veidos ir jāiedrošina tiekties pēc zināšanām.

Ūdensvīrs (no 21. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīra zīmē dzimušie bērni ļoti viegli pielāgojas jauniem apstākļiem un iztur grūtības. Tas ir viņu galvenais talants, kas saglabājas līdz pieauguša cilvēka vecumam. Lai tā attīstītos, vajag viņus mācīt, veicot darījumus – “tu man – es tev.”

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivis ir vieni no spējīgākajiem bērniem. Viņu talanti ir universāli un atklājas, viņiem augot. Vissvarīgākais ir viņus pārāk nekritizēt un palīdzēt viņiem visos iespējamos veidos. Viņiem ir spēcīga intuīcija, tāpēc, ja viņi kaut ko vēlas, tad tas viņiem patiešām būs labāk.

Vissvarīgākais ir dot bērnam mīlestību un sapratni. Situācija ir ļoti svarīga, tāpēc, ja jums ir tendence uz skandāliem jūsu ģimenē, ir svarīgi izmantot rituālus pret strīdiem, kas visu atgriezīs normālā stāvoklī.

Leave a Comment