Marss Lauvā no 20. maija līdz 9. jūlijam: sarkanās planētas priekšrocības zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Marss kļūs ļoti spēcīgs 20. maijā. Tā ietekme uz mūsu apziņu un enerģiju būs ārkārtīgi taustāma. Taču ieguvumi no Marsa katrai zīmei būs atšķirīgi, tāpēc zvaigžņu eksperti nolēmuši sniegt padomu katrai no tām.

Šīs planētas maksimālais ieguvums ir kļuvis iespējams ne tikai pateicoties lieliskajai kombinācijai ar Lauvas pārstāvētās Uguns enerģijas spēku. Lieta tāda, ka arī Marsa antagonists Vēža Venēras priekšā ir ļoti spēcīgs. Sākas laiks, kurā Ūdens un Uguns darbosies kopā.

Auns

Aunam steidzami jābeidz mētāt putekļus citu cilvēku acīs. Pretējā gadījumā viņi slavu neiegūs. Laime un veiksme, bet tikai jaunas problēmas, ienaidnieki un jauna nemiera deva. Vēlmei gūt panākumus jābūt saistītai nevis ar vēlmi būt labākam par citiem, bet gan ar vēlmi nest labestību un laimi. Pareizas darbības palīdzēs Aunam notīrīt karmu, noskaņoties pareizi, izkļūt no melnās svītras ķetnām. Šis būs ideāls laiks, lai būtu tu pats un neizliksies par kādu citu, lai atstātu iespaidu.

Vērsis

Saskaņojums ir tāds, ka Vērsis ir palielinājis produktivitāti, bet ne vienmēr zina, kā un kur šo enerģiju novirzīt. Šeit viņi nāks palīgā intuīcijai un citu padomiem. Spēcīgā Marsa periodā daudzi Vērši visu gribēs sasniegt paši, bez radu un draugu palīdzības. Tas ir ļoti uzteicami, tomēr vienkārši tagad ir jāpieņem kāda cita palīdzība. Cilvēku padomi var būt ļoti noderīgi, lai gan no pirmā acu uzmetiena šķitīs, ka tas tā nebūt nav. Iespējamas nodevības, kas izdarītas uz skaudības pamata, tāpēc nevajag citus provocēt uz šo postošo sajūtu.

Lasi arī: Jupiters Vērsī sākot ar 2023. gada 16. maiju: kā pareizi mijiedarboties ar planētu saskaņā ar jūsu Zvaigžņu zīmes

Dvīņi

Dvīņi spēcīgā Marsa periodā vēlēsies strādāt vairāk, bet labāk tajā pašā laikā sākt taupīt nervus. Pārslodze un kautiņi darba vietā var būt diezgan postoši. Jā, neviens nav pasargāts no nepareiza soļa, taču Dvīņi spēs novērst fiasko, ja centīsies nevienam neteikt, kas un kā jādara, kā arī uz negatīvismu neatbildēs ar negatīvismu. Liels spēka un enerģijas pieaugums Marsa tranzīta sākumā Lauvas zīmē dos viņiem apģērbu, kas atbilst acu krāsai, kā arī rotaslietas no zelta.

Vēzis

Ja Vēžiem pavasara beigās bija neskaitāmas problēmas darba jomā, tad no 20.maija tumsa izklīdīs. Parādīsies jaunas iespējas, un problēmas tiks atrisinātas pietiekami ātri, un dažas no tām pazudīs pašas no sevis. Vēži sajutīs vieglumu, spēku – gan fizisku, gan garīgu. Ir svarīgi atcerēties, ka katrai medaļai ir mīnuss. Zvaigžņu eksperti atgādina, ka panākumi vienā jomā var radīt problēmas citā. Tāpēc spēcīgā Marsa periodā Vēžiem labāk neķerties klāt darbam vai mīlas piedzīvojumiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment