Bordāns nekautrējas šādā vārdā nosaukt Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu

Nevajag pārāk nopietni uztvert “pamuļķa” Krievijas prezidenta Vladimira Putina mēģinājumus visus iebiedēt, intervijā TV3 raidījumam “900 sekundes” aicināja tieslietu ministrs Jānis Bordāns.

Ministrs mudināja Putina sacīto uztvert ar “zināmu smīniņu” un neņemt pārāk nopietni “pamuļķa Putina mēģinājumus visus iebiedēt”. Bordāna ieskatā mēģinājumi iebiedēt citas valstis brīdī, kad paša armija tiek iznīcināta Ukrainā, kā dēļ Putinam agri vai vēlu pienāksies bēgt, ir nenopietni.

“Latvijā jādomā, kā sabiedrībā izveidot saliedētu latvisku sabiedrību un integrēt cilvēkus, kas atbrauc un tos, kas šaubījušies par integrāciju Latvijas sabiedrībā,” sacīja politiķis, piebilstot, ka tie politiķi, kas neiestājas pret Krievijas agresiju, tiks aizslaucīti “politiskajā mēslainē”, jo šādas krīzes atklāj, kas ir kas, raksta nra.lv

Lasi vēl: Trīs Zodiaka zīmes, kuras visticamāk savu mūža nogali sagaidīs vienatnē un nabadzībā

Bordāns pastāstīja, ka Tieslietu ministrijā izveidota speciāla Ukrainas grupa, kas komunicē arī ar ASV Tieslietu departamentu. Viens no jautājumiem, ko plānots risināt, tāpat ir nepieciešams palīdzēt Pol***jai ērtāk nofiksēt un novērst gadījumus par naida kurināšanu un papildus norādīt aizliegtās zīmes, kas tikšot izdarīts. Ministra ieskatā, Pol***ja profesionāli strādā, lai novērstu mēģinājumus izprovocēt agresiju.

“Aicinu netolerēt šādu agresiju, ziņot. Latvieši ir savā teritorijā, un ir jāvēršas pret jebkuru mēģinājumu aizskart mūsu pašcieņu,” pauda ministrs, atgādinot, ka genocīda, nacisma atbalstīšana jau ir kriminalizēta.

Turpini lasīt tālāk

Leave a Comment