Bundzinieku konkurss BALTIC DRUM OFF

Bundzinieku konkurss Baltic Drum Off, kas tiek organizēts pirmo reizi, šogad notiks 25.augustā Ghetto parkā, Grīziņkalnā plkst. 18:00. Konkurss vienuviet pulcēs gan jaunos, gan pieredzējušos bundziniekus, lai kopīgi spēlētu un sacenstos bungu spēles meistarībā.

Baltic Drum Off ir fantastiska iespēja ne tikai jaunajiem bundziniekiem, kuri ir savas muzikālās karjeras sākumposmā, bet arī pieredzējušiem bundziniekiem līdz 35 gadu vecumam piedalīties grandiozā bundzinieku konkursā, kāpjot uz skatuves un piedaloties drum battle jeb bungu batlā īstā boksa ringā! Bundzinieki stāsies profesionālas, neatkarīgas žūrijas priekšā, kuras sastāvs dalībniekiem un skatītājiem tiks atklāts konkursa dienā. Arī skatītājiem ir garantēts neaizmirstams muzikāls piedzīvojums bungu ritmu pavadībā.

Jaunākajiem bundziniekiem, sākot no 7 gadu vecuma, būs iespēja piedalīties brīvajā bungu batlā. Brīvie batli notiek 25.08. sākot no plkst. 15:00 līdz fināla sākumam 18:00.

Konkursa uzvarētājiem būs iespēja tikt pie lieliskām balvām 1000 EUR vērtībā un citiem pārsteigumiem no konkursa sadarbības partneriem.

Pieteikties konkursam iespējams līdz trešdienai, 21.08. plkst. 12:00. Nenokavē un piesakies jau tagad!

Bundzinieku konkurss BALTIC DRUM OFF norisināsies 25. augustā Ghetto parkā, Grīziņkalnā, plkst. 18:00, ierašanās no 14:00. Vairāk informācijas un konkursa noteikumi pieejami: www.balticdrumoff.lv, kā arī https://www.facebook.com/balticdrumoff/. Piedalīšanās un ieeja pasākumā bez maksas. Konkurss tapis ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.

Leave a Comment