Čalis ar iekšām – viņš mierīgi turēja šo zīmi, kamēr dāma viņu mēģināja apsaukāt

Lūk video (minētie kadri video sākas no 8.27 min)!

Lasi arī: Egils Līcītis: Pilsētniekiem atvērušās acis, kā saimnieko pilsētas tēvi

Jau ziņojām, ka Latvijas sabierībā turpinās karstas diskusijas par nesen apstiprinātajiem likuma grozījumiem, kas paredz pāreju uz vispārējās vidējās izglītības ieguvi tikai valsts valodā, pārejas procesu noslēdzot 2021./2022. mācību gadā.

Valsts prezidents Raimonds Vējonis 2.aprīlī izsludināja attiecīgos grozījumus Izglītības likumā un grozījumus Vispārējās izglītības likumā.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aija</cite>

    Atceros šo puisi no skolas laikiem! Viņš nekad nav mainījis savu pārliecību un nekad nenodos savus ideālus! Viņā ir spēka avots un mums jāņem piemērs no viņa!

    • <cite class="fn">enshtein</cite>

      nu un

    • <cite class="fn">Indra Ermansone</cite>

      It ka jau taisniba ir…tacu nekad neviens neiedziljinas pasha lietas butiba. Viss ir normali-kas seit dzivo tam jazin valoda,ja pec tautibas esi krievs tad nav svarigi,ka esi te dzimis,audzis,strada,maksa nodokljus-tik un ta nepilsonis…tad vel ta karsta diskutesana un diskriminacija…Ok,bet kadelj jacies berniem un jauniesiem? Ja berns aug gimene,kura runa krieviski,tad ka lai vinjs iegust izglitibu sev svesha valoda? Labak butu pastiprinajusi valodas apguvi izglitibas iestades. Citadi mums draud jaunas paaudzes ar 50% dumpinieku un agresoru. Bet tam jau musu valstij nepietiek lidzekju…nebus ko premijas izmaksat…

  • <cite class="fn">Nadia</cite>

    Данная цитата никакого отношения к Карлу Марксу не имеет. Один фейк запустил, а остальные подхватили. Карла Маркса читать надо!

Leave a Comment