Četras slavenas sievietes, kuras piedzīvoja apkaunojumu, taču turpināja dzīvot, it kā nekas nebūtu bijis

Lindsija Loena

Šķiet, ka Lindsija visvairāk cietusi savas bezatbildīgās uzvedības dēļ. Tālajā 2014. gadā viņa nolēma tiešajā ēterā pastāstīt patiesību par savu dzīvi. Viņa pieminēja gan problēmas ar alkoholu un mīļākajiem, kuru starpā bija Orlando Blūms, Kolins Ferels un Eštons Kučers.

Pašlaik Lindsijai norit šķiršanās process ar krievu Igoru Tarabasovu: internets ir pilns ar bildēm, kur Igors ir ieķēries Lindsijai matos un lauž viņai rokas.

Mani pirmo reizi mūžā kāds sita,” atzīstas aktrise. “Paldies Dievam, ka man ir tāda iespēja visiem to pastāstīt. Bet ko lai dara tie, kuriem nav dota tāda iespēja?”

Dženifere Lorensa

Dženiferei nācās piedzīvot hakeru uzbrukumus. “Bada spēļu” zvaigzne 2014. gadā nokļuva ļoti neveiklā situācijā, kad sabiedrībā plaši pieejams nokļuva viņas kailfoto. Viņa apstiprina, ka bija ļoti nobijusies, tādēļ esot vairākas dienas pēc kārtas raudājusi.

Tas, ka esmu aktrise un labi atpazīstams cilvēks, nedod nevienam tiesības tā izrīkoties ar mani. Šis atgadījums bija bezsirdīga ielaušanās manā personīgajā dzīvē. Tikai es nosaku to, kurš redzēs manas atkailinātās bildes,” tā mums izteicās Dženifere.

Ambere Hērda

No kurienes uz Amberes sejas redzami zilumi? Aktrise apgalvo, ka Džonijs Deps esot viņu sitis, tādēļ viņa iesniedza šķiršanos. Tajā pašā laikā visi Depa draugi atbildēja, ka viņš tāds neesot, tādēļ nekas tāds nav iespējams.

Pat Džonija Depa bijusī sieva, kuru viņš pameta pēc 14 gadiem kopā pavadītā laulības dzīvē un radot divus bērnus, nostājās Depa pusē. Tad no kurienes īsti radās šie zilumi?

Hilarija Klintone

Ar šo stāstu pazīstama visa pasaule, tādēļ arī šodien tā tiek pieminēta: Bils Klintons, Hilarijas vīrs un bijušais ASV prezidents, krāpa savu sievu ar Moniku Levinsku tieši Ovālajā kabinetā. Turklāt Monika ieguva daudz vairāk no šī pasaules slavenā skandāla nekā pirmā lēdija.

Lasi vēl: 12 gadījumi, kad viena vecuma slavenības nudien neizskatās pēc vienaudzēm – #5 šokējoši!

Lai vai kā, Hilarija pacietīgi pārdzīvoja visus apsmieklus, nenolaižoties līdz vīra un Monikas izsmejošajam līmenim. Gluži pretēji, viņa atbalstīja savu vīru, bija līdzās publiskos pasākumos un aizsargāja viņu no dažādiem uzbrukumiem šajā jautājumā. Hilarijai pat neienāca prātā iesniegt šķiršanos.

Ļoti daudzi cilvēki baidās no tā, ko par viņiem padomās, runās un kā pret viņiem izturēsies citi. Šādās situācijās iespējams ieteikt tikai vienu – palikt spēcīgiem un nepadoties grūtos dzīves brīžos.

Avots: ofigenno.com

Leave a Comment