Čili gatavošanas sacensībās uzvar Rīgas Biznesa skolas komanda

Vakar, 18.oktobrī notika Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā (AmCham) sešpadsmitais gadskārtējais čili gatavošanas un degustācijas vakars, kura laikā viesiem bija iespējams nogaršot piecus pikantos ēdienus un izvēlēties savu favorītu.

Konkursā par 2022.gada gardāko čili Rīgā uzvarēja Rīgas Biznesa skolas komanda: Džastins Bankrofts un Deniss Gorškovs, iegūstot titulu “Labākais Čili Rīgā 2022” par čili La Cocina Colorado. Skatītāju simpātijas balvu ieguva Rīgas Juridiskās augstskolas komanda: Krišs Ēlerts and Alise Podniece ar čili Chili can Law.

Pirmās vietas ieguvējiem tika pasniegts goda raksts, čili pipara speciālbalva un dāvanu kartes.

Otro vietu ieguva Annie Bea’s Chili komanda, kuru pārstāvēja Džons Tallijs un Laura Dabare ar Annie Bea’s čili, savukārt trešo vietu – Tava iecienītā čili komanda, kuru pārstāvēja Pauls Miklaševičs un Agnese Lāce par Hog Town Delight čili.

Konkursa dalībnieki saņēma balvas no pasākuma atbalstītājiem El Gringo, Hilton Garden Inn Riga Old Town, Indian Raja, Reaton pārtika un delikateses, Santa Maria un Ziedu ekspresis.

Labāko čili palīdzēja noteikt četri čili gatavošanas un degustēšanas eksperti – ASV vēstniecības ekonomikas un komercnodaļas padomnieks Endrjū Bērlijs (Andrew Byrley), 2019.gada “Labākais Čili Rīgā” balvas ieguvējs Džefrijs Grīnvalds (Jeffrey Grinvalds), Stockpotriga īpašniece Linda Džonsone un Gatavo Dabā šefpavārs Renārs Purmalis.

Konkursā piedalījās piecas čili gatavotāju komandas:

• Annie Bea’s Chili komanda: Džons Tallijs (John Tully) un Laura Dabare ar Annie Bea’s čili

• Tava iecīnītā čili komanda: Pauls Miklaševičs un Agnese Lāce ar Hog Town Delight čili

• R.B. Management komanda: Džerijs Virts (Jerry Wirth) un Deivids Derouss (David DeRousse) ar Bubbling Hot čili

• Rīgas Biznesa skolas komanda: Džastins Bankrofts (Justin Bancroft) un Deniss Gorškovs (Denis Gorshkov) ar La Cocina Colorado čili

• Rīgas Juridiskās augstskolas komanda: Krišs Ēlerts and Alise Podniece ar Chili can Law

Par Amerikas Tirdzniecības palātu Latvijā (AmCham)

AmCham ir vadošā ārvalstu tirdzniecības palāta Latvijā, pārstāvot vairāk nekā 150 uzņēmumu. AmCham misija ir veicināt un stiprināt tirdzniecību, investīcijas, partnerību un draudzību starp ASV un Latviju, kā arī kalpot par viedokļu, zināšanu apmaiņas un kontaktu platformu biedriem, partneriem un starptautiskās uzņēmēju sabiedrības pārstāvjiem Latvijā. Lai nodrošinātu Latvijas konkurētspēju un ārvalstu investīciju turpmāku piesaisti, cilvēkkapitāla attīstība ir viena no svarīgākajām organizācijas prioritātēm, it īpaši jomās, kas skar nodarbinātības politiku un sabiedrības Vese***as uzlabošanu.

Leave a Comment