Cilvēki, kuri ir redzējuši pašu tumšāko dzīves pusi – biedējoši notikumi

 

Degošais vēja ģenerators

1) Burning windmill

Divi inženieri uz vēja ģeneratora sastapās ar nāvi – tajā izcēlās ugunsgrēks, un viņiem nekas cits neatlika kā vien apkampties un gaidīt savu nāvi.

Kriss Benots

2) Chris Benoit

Kad 2007. gada 22.jūnijā viņa fans uzņēma šo fotogrāfiju, Krisa sieva jau bija mirusi. Bildē viņš izskatās laimīgs, lai arī divas dienas pēc bildes uzņemšanas nomira arī viņš.

Regīna Keja Valtere

3) Regina Kay Walters 

Šo bildi, kurā ir redzama 14 gadus vecā Regīna Valtere, uzņēma sērijveida Slep**va Roberts Bens Rouds. Trakais Slep**va aizveda meiteni uz pamestu klēti, nogrieza viņas matus un brutāli nogalināja.

Tailers Hadlijs

4) Tyler Hadley 

Tailers Hadlijs ir pusaudzis, kurš nogalināja savus vecākus, lai uzrīkotu mājas ballīti. Puisis no Floridas uzņēma šo bildi ar savu draugu pēc tam, kad bija nogalinājis abus savus vecākus, brutāli viņus nositot ar āmuru. 

Bumba mašīnā

5) Car bomb

Sarkanajā mašīnā atradās bumba, kas uzsprāga uzreiz pēc tam, kad tika uzņemta fotogrāfija. Fotogrāfs un lielākā daļa galveno cilvēku, kuri ir attēloti fotogrāfijā, nomira turpat uz vietas.

Zibens

6) Lightning struck

1975. gada vasarā šos divus brāļus saspēra zibens. Uzņemot šo bildi, viņu mati jau bija elektrizējušies, un zibens iespēra taisni pēc foto uzņemšanas.

Tara Kaliko

7) Tara Calico

1988. gada 20.septembrī Tara pazuda no savām mājām Meksikā. Vēlāk tika noskaidrots, ka meitene bijusi nolaupīta, jo kāda sieviete stāvvietā pie lielveikala bija atradusi šo fotogrāfiju, kurā ir redzama meitene, kura jau gadu nebija atradusies.

Slep**va

8) Murderer

Kāds politiķis no Filipīnām uzņēma šo fotogrāfiju ar savu ģimeni un…Slep**vu. 

Černobiļas reaktors

9) Chernobyl's reactor 

Šo bildi uzņēma kāds fotogrāfs īsi pēc Černobiļas nelaimes – daudz cilvēku, kuri mēģināja uzņemt šo bildi, nomira.

Pašanāvība

10) Suicide 

2013. gadā fotogrāfs no Ķīnas uzņēma bildi ar anonīmu personu, kura nolēca no tilta. Tikai dažas minūtes pirms Nā*es.

Avots: wittyfeed.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">ewitta</cite>

    Diezgan nožēlojams raksts… Šīs fotogrāfijas redzētas daudzās vietnēs internetā, kur apraksti ir daudz sīkāki un izsmeļošāki. Nebija jau grūti tad vismaz copy-paste.
    Ja veidotu rakstu par šādu tēmu, vismaz aiz cieņas pret šo cilvēku traģēdiju, pacenstos aprakstīt katru fotogrāfiju, lai jūtams pats cilvēks, tā notikuma elpa, kas atainota fotogrāfijā…
    Un – GRAMATIKA – ja veido publiski pieejamu rakstu, publiski pieejamā vietnē – lūdzu, noalgojiet savam saitam kādu latviešu valodas skolotāju, lai izlabo to pirms raksta publicēšanas. “TAISNI pēc bildes uzņemšanas”…šis vispār ir wtf

Leave a Comment