Cilvēku atzīšanās, kas liks sirdij sarauties

1

Mēs ar darba kolēģiem pusdienu pārtraukumos dažkārt ejam šūpoties šūpolēs, kas ir tuvu darbam – mums visiem ir ap 30 gadiem.

Es tēloju, ka klepoju, kad man kāds tuvumā smēķē, lai viņš to pārstātu darīt.

Man ir sajūta, ka pilnībā neiederos savā draugu lokā.

Es vienmēr esmu draugs, kurš iet aiz muguras, kad ceļš visiem paliek par šauru.

Daži cilvēki manas un mana vīra attiecības neuztver nopietni, jo mēs apprecējāmies, būdami ļoti jauni. Ir pagājuši jau 7 gadi, un es vēl joprojām esmu iemīlējusies līdz ausīm.

Mana draudzene tikko man zvanīja un raudāja klausulē. Es jautāju, kas viņai ir noticis. Šobrīd sēžu pie datora un meklēju iespējamos veidus, kā noņemt ar superlīmi pielīmētas mākslīgās skropstas.

Lasi vēl: Viņa bezpajumtniekam nopirka kafiju, taču viņš iedod zīmīti ar šokējošu atzīšanos

Mana draudzene domā, ka tas ir ļoti romantiski, ka es saku “es tevi mīlu” ļoti īpatnējos brīžos. Patiesība ir tāda, ka man ir sirds Sli**ba, un katru reizi, kad man iesāpas krūtīs, es pasaku, ka mīlu viņu gadījumā, ja tā ir pēdējā reize.

Es vēl joprojām ģērbjos tādēļ, lai atstātu labu iespaidu uz savu draudzeni. Mēs esam kopā jau 5 gadus.

Katru reizi, kad man kāds vīrietis atver durvis, es ieskatos viņam acīs, pasmaidu un (kaut vai tas ir uz mazu mirkli) iemīlos…

Katru reizi, kad dzirdu ātrās palīdzības mašīnas sirēnas, es pie sevis klusībā lūdzos, lai tam, kurš ir tur iekšā, viss būtu kārtībā.

Es strādāju par eskorta meiteni, jo pirms 6 mēnešiem mani atlaida no darba. Vecāki domā, ka es esmu viesmīle.

Kā skolotāja es varu atzīt, ka man ir grūti būt jaukai pret “populārajām” skolas meitenēm, jo tad, kad es mācījos skolā, es tādas ienīdu.” 

Avots: pinterest.com

Leave a Comment