Cilvēku un dzīvnieku bojāeja: publicēti biedējoši aklās gaišreģes Vangas pareģojumi 2022. gadam

Dzīves laikā aklā bulgāru gaišreģe Vanga veica vairākus pareģojumus, no kuriem daudzi piepildījās. Līdz pat šim brīdim vairāki viņas pareģojumi palikuši neatšifrēti. Nesen mirušās gaišreģes radinieki pastāstīja, ko viņa sacījusi par 2022. gadu un kā to traktēt.

Zemestrīces un koronvaīruss

Attiecībā uz 2022. gadu Vanga sacīja, ka pasauli sagaida daudzas postošas zemestrīces. Un tās skars Ameriku un Eiropu, bet ne Krieviju.

“Valstis satricinās”, – sacīja Vanga, un viņas radinieki uzskata, ka runa bija tieši par zemestrīcēm.

Agrāk kļuva zināms, ka vēl dzīves laikā Vanga paredzēja koronavīrusa Pand***ju. Viņa sacīja, ka nelaime nāks no Āzijas, “virs pasaules ir pakārts kronis”, “cilvēki mirs tieši uz ielas”.

Viņas prognoze 2022. gadam – situācija nemainīsies, “ja cilvēce neiemācīsies izmantot informāciju”. Viņa runāja, ka būs daudz Nā*es, bet drīz parādīsies “glābiņš no Sli**bas”. Eksperti pieņem, ka runa ir par to, ka cilvēkiem vajag ieklausīties padomā vakcinēties un to neignorēt.

Vēl viens vīruss

Lasi vēl: Pāvels Globa paredz trim zodiaka zīmēm lielas problēmas 2022. gadā

Parādījušies arī pareģojumi par to, ka 2022. gadā pasauli pārņems jauna Sli**ba,

Zinātnieki atklājuši bīstamu vīrusu, kurš ļoti ātri izplatīsies, kas novedīs pie cilvēku un dzīvnieku bojāejas.

Zinātnieki, pētot ledājus, atklāja gandrīz 15 000 gadus vecus vīrusus divos ledus paraugos, kas tika ņemti no Tibetas plato 2021. gada jūlijā. Pētnieki, izmantojot tradicionālo un jauno datēšanas metožu kombināciju, noskaidroja, ka pētāmā ledus kodola vecums ir 15 000 gadu.

Analizējot ledu, pētnieki atrada 33 vīrusu ģenētiskos kodus. Zinātnieki jau ir identificējusi četrus no šiem vīrusiem. Bet vismaz 28 no tiem ir jauni. Apmēram puse no vīrusiem izdzīvoja.

Trešais punkts pārsteidz – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment