Citrons Vese***ai: Lūk iemesli, kādēļ tev uzturā jālieto citroni

Citrons Vese***ai: Līdzeklis svara zaudēšanai

Jauni pētījumi pierādījuši, ka citronu sula palīdzes tev sasniegt lieko kaloriju sadedzināšanas mērķus. Citronu sula satur pektīnu, šķīstošas šķiedrvielas, kas palīdz cīņā ar lieko svaru.

 

Uzsāc dienu pareizi!

Aizmirsti par kofeīnu saturošiem dzērieniem, tā vietā uzsāc dienu ar karsta ūdens un citronu sulas kombināciju, kas palīdzēs stimulēt gremošanas sistēmu un ļaus tavam ķermenim uzņemt papildus vitamīnu C.

Lasi vēl: Citronu miza uz jūsu papēžiem, lai tie vairs nebūtu raupji un nepievilcīgi!

Apturi niezēšanu!

Ja tevi sakoduši kukaiņi vai esi aizskāris indīgo efeju, ierīvē niezošo vietu ar citronu sulu, jo tai piemīt pretiekaisuma, kā arī anestezējoša iedarbība.

 

Uzlabo gremošanu

Lai uzlabotu gremošanu, sajauc citrona sulu ar linsēklām, tas palīdzes tevi atbrīvot no visa liekā, kas uzkrājas kuņģī.

 

Pretvēža īpašības

Pētījumi apstiprinājuši, ka citrons satur vielas, kas aizsargā tavas šūnas no bojājumiem, kuru rezultātā var veidoties kancerogēnās šūnas.

 

Kālija spēks

Banāni nav vienīgie augļi, kas satur kāliju. Papildus vitamīnam C citrons satur aptuveni 80 miligramus šī minerāla, kas palīdz saglabāt tavu ķermeni stipru un

veiklu.

 

Lasi arī: Istabā noliec 3 sagrieztus citronus un neticēsi rezultātam!

 

Samazini drudzi!

Aizmirsti dienas, kad cieti no drudža. Ja tava temperatūra paceļas, palīdzēs vienkārša citronu sulas mikstūra. Tā ļaus temperatūrai ātrāk nokristies.

 

pH līmeņa izlīdzināšana

Lai arī šķiet, ka citroni ir diezgan skābi, tie ir pārsteidzoši labs alkalīna avots, kas palīdz balansēt tava ķermeņa pH līmeni.

 

Kā citrona sula uzlabo vielmaiņu un palīdz īpaši sievietēm? Spied ŠEIT, lai lasītu!

Avots: www.yourtango.com

COMMENTS

Leave a Comment