Citronu miza uz jūsu papēžiem, lai tie vairs nebūtu raupji un nepievilcīgi!

Kā rīkoties?

1. Izspiediet no citrona sulu, taču nelejiet to ārā, jo tas var pēcāk saimniecībā vēl noderēt. Lai pilnvērtīgi veiktu ārstniecības kursu, jums būs nepieciešama tikai citronu miza un mazliet paša citrona mīkstuma.

Lūk, kas ir vajadzīgs, lai spētu savest kārtībā savus papēžus! Ar divām citronu pusītēm būs gana.

2. Uzlieciet citrona miziņas pusīti tieši virsū papēdim.

3. Uzvelciet pa virsu zeķi, lai piespiestu citrona mizu klāt papēžiem. Šo kompresi uz kājām turiet aptuveni 30 minūtes. Šķiet, ka pusstunda kāju ādas profilaksei ir pavisam nedaudz, taču tieši pietiekoši, lai mūs iepriecinātu ar labiem rezultātiem.

 Lasi vēl: “Virtuves” līdzeklis pret sasprēgājušiem papēžiem. Labāks nekā pedikīrs salonā!

4. Pēc norādītajām 30 minūtēm novelciet zeķes. Citronu miziņas varat mest ārā. Ir pienācis laiks aplūkot rezultātus. Citronu miziņā ir fermenti, kas mīkstina raupjo kāju ādu, panākot, ka vecās ādas šūnas pavisam vienkārši tiek noņemtas. Jau pēc pirmās procedūras plaisas uz papēžiem būs mazāk redzamas. Ja šo procedūru veiksiet pastāvīgi, iegūsiet maigas un skaistas pēdiņas.

5. Pēc procedūras ļoti svarīgi ir uzklāt mīkstinošo krēmu vai ķermeņa eļļiņu. Šis noslēdzošais paņēmiens nostiprinās ādu un ļaus kājām vēl ilgi būt maigām un mīkstām. Pēc procedūras uz kājas uzklātais krēms vai eļļa iekļūs ādā daudz dziļāk, sniedzot daudz noturīgākus rezultātus.

Tas arī viss, kas jādara! Pati jau sen izmantoju šo paņēmienu, un manas kājas nekad vēl nav bijušas tik maigas, skaistas un bez nevienām plaisām.

Avots: fithacker.ru

 

COMMENTS

Leave a Comment