Dabas aicinājums: kā pa vasaru piepildīt spēku, lai tā pietiktu visam gadam

3. Izšķīst ūdens skaņās. Mēs gandrīz 80% esam ūdens, tāpēc viļņu skaņas nomierina, neitralizē negatīvo un ļauj iegrimt meditatīvā stāvoklī. Jūs varat sēdēt jebkuras ūdenstilpes krastā un klausīties skaņas. Pat sajūtu līmenī ūdens attīra no negatīvisma, prāta blokiem un palīdz pilnībā piesūkt dabas spēku.

Lasi arī: Kā neuztraukties par sīkumiem un kļūt laimīgākam: prakses un padomi

Lasi arī: 10 solījumi sev, kas dos jums laimīgu un bagātīgu dzīvi

4. Tērzējiet ar kokuŠī vienkāršā prakse ir piemērota tiem, kam patīk mežs un pastaigas pa to. Atspiediet rokas uz koka mizas, nododieties sajūtām un pēc tam, tiklīdz parādās neliela tirpšana, maigi noņemiet tās. Pēc tam satveriet koku ar rokām, sajūtiet tā spēku un spēku – un atkal viegli noņemiet rokas. Tādā veidā varēsi nodibināt ciešu saikni ar koku un gūt no tā spēku.

5. Glāstiet dzīvniekus. Bērniem nav nekā patīkamāka par dzīvnieka maigo kažokādu. Mazuļiem ļoti noder ciešs kontakts ar dzīvniekiem, jo ​​tas veicina siltākas un uzticības pilnākas attiecības ar pasauli un cilvēkiem. Pieaugušajiem komunikācija ar mazākajiem brāļiem palīdz mazināt iekšējo spriedzi, sajust vienotību ar dabu un iemācīties uzticēties sev un savām jūtām.

Lai piepildītos ar dabas spēku, pret to jāizturas ar cieņu, gādību un mīlestību. Jums ir jāspēj savienoties ar šo milzīgo enerģijas avotu. Lai to izdarītu, saņemot estētisku, morālu vai emocionālu baudījumu no dabas un tās skaistuma, pārraidiet pozitīvas emocijas un sūtiet savu mīlestību. Šādas prakses ne tikai attīra no negatīvisma, bet arī fiziski atslābina, kā arī veicina jaunu enerģijas pieplūdumu. Parūpējies par sevi.

Leave a Comment