Dabas aicinājums: kā pa vasaru piepildīt spēku, lai tā pietiktu visam gadam

Daba mums ir neizsīkstošs enerģijas un spēka avots, tāpēc ir svarīgi to pareizi izmantot. Vasarā daba ir īpaši laba, jo mēs to pazīstam sajūtu līmenī. Ir 5 veidi, kā uzpildīt enerģiju, lai enerģijas pietiktu visam nākamajam gadam.

Daba ir dvēseles un ķermeņa barojošs spēks. Mēs no viņas gūstam milzīgu barību pat tad, kad sazināmies ar viņu savā iztēlē. Un tomēr tieša tikšanās ar dabas spēkiem tête-à-tête ir noderīgāka par jebkādām garīgām praksēm: skaņas, krāsas, smaržas, putnu čivināšana, zāles šalkoņa, jūras skaņa – šie iekšējie pārdzīvojumi piesātina visu ķermeni, katru šūnu, atstājot dvēseli bez salīdzināmas pieredzes. Šī ir atveseļošanās pieredze, kas nepieciešama gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Lasi arī: Kā neuztraukties par sīkumiem un kļūt laimīgākam: prakses un padomi

Lasi arī: 10 solījumi sev, kas dos jums laimīgu un bagātīgu dzīvi

1. Sazemējiet sevi. Labs treniņš palīdzēs nodibināt spēcīgu saikni ar dabas spēkiem: pēc izbraukšanas no pilsētas klīst pa zemi un ieklausies savās sajūtās. Sastingt tur, kur vēlies uzkavēties ilgāk, un klausies vēja un lapu šalkoņā, upes šalkoņā, sajūti smaržas – tas ir piezemējums. Šajā posmā ir svarīgi cieši piekļūt zemē, sajust cietu zemi zem kājām. Mēģiniet izlaist zemes enerģiju caur sevi, paturiet to sevī, piepildieties ar to. Ja laikapstākļi un atrašanās vieta atļauj, šo vingrinājumu var veikt basām kājām, tādējādi kontakts būs daudz ciešāks.

2. Apdomāt. Zvaigznēm nokaisītu debesu vērošana cilvēkam sniedz īpašu efektu un pilnīgu relaksāciju. Apgulieties uz segas vai zāles un ieskatieties naksnīgajās debesīs, piekļūstiet tuvāk dabai un sajūtiet saikni ar Visumu. Tikai dažas minūtes, un iztēle dzirkstīs jaunās krāsās, aizvedīs uz jaunu pasauli un atgādinās, ka daba ir ne tikai ārpusē, bet arī mūsos. Šis vieglais vingrinājums dod enerģiju un palīdz labāk iepazīt sevi: ieskaties sevī, izproti centienus un sapņus, par kuriem parasti nedomā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment