Dabas noslēpums – produkti, kas līdzinās cilvēka orgāniem, kuriem tie ir noderīgi!

 

1. Burkāns – acis

1

Ja burkānu sagriež ripiņās, var redzēt, ka tā ir līdzīga cilvēka acij, jo imitē acs varavīksneni. Šī dārzeņa vērtība tieši priekš cilvēka acīm ir nenovērtējama. Ja Tu regulāri uzturā lietosi burkānus, būtiski samazināsi redzes pasliktināšanās iespējamību vēlākā laika periodā.

2. Valrieksts – smadzenes

2

Nav nekāds brīnums, ka valrieksts tik ļoti līdzinās cilvēka smadzenēm, jo tas satur ļoti daudz omega – 3 polinepiesātinātās taukskābes, kas atbalsta cilvēka smadzeņu normālu funkcionēšanu.

3. Selerija – kauli

3

Garie selerijas kāti ne velti atgādina kaulu formu, jo tajos ir ļoti daudz silīcija kas regulē kaulu mineralizāciju.

4. Avokado – dzemde

4

Arī šī produkta līdzība ar dzemdi nav nejaušība, jo, tā kā avokado satur ļoti daudz folijskābes, kura samazina dzemdes kakla displāzijas attīstīšanās risku, tas palīdz sievietēm saglabāt viņu reproduktīvās spējas.

5. Gliemenes – vīriešu dzimumdziedzeri

5

Zinātnieki apgalvo, ka gliemenes patiešām ir ļoti vērtīgas tieši vīriešu Vese***ai, jo tās satur ļoti daudz cinka un folijskābes.

6. Greipfrūts – krūtis

6

Citrusaugļi satur limonoīdus – vielas, kas novērš krūts vēža veidošanos, tāpēc citrusaugļu līdzība sieviešu krūtīm nebūt nav nejauša.

7. Tomāts – sirds

7

Tomāts šķērsgriezumā atgādina sirds struktūru. Saskaņā ar nesenajiem pētījumu rezultātiem var teikt, ka tas ir loģiski, jo, pateicoties likopīnam, ko satur tomāti, tie samazina sirds un As**svadu slimību risku.

 

Lasi vēl: Lūk, kāpēc gurķus nevajadzētu jaukt kopā ar tomātiem

 

8. Sarkanvīns – As**is

8

Sarkanvīns tik tiešām ir ļoti līdzīgs asinīm. Tas satur ļoti daudz antioksidantu un polifenolu, kas aizsargā Tavu organismu no holesterīna līmeņa paaugstināšanās, turklāt vīnam piemīt As**s retināšanas efekts, tādējādi tas spēj novērst arī As**s recekļu veidošanos.

9. Ingvers – kuņģis

9

Ingvera sakne palīdz tikt galā ar sliktu dūšu. Tā satur gingerolu, kam piemīt pretiekaisuma un antioksidanta īpašības.

 

 

 

 

Leave a Comment